Hoşgeldiniz  

Gamze İlgezdi ‘Beni De Kızınız Hanenize Yazın’

admin | 30 Nisan 2018 | Ataşehir CHP, Çankırı, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Çankırı Vakfı’nın eğitim bursuna destek için düzenlediği “Bahar Kahvaltısı”na katılan CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi, Çankırılılardan kendisini “Çankırı kızı” olarak görmelerini istedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, üniversite eğitimi gören Çankırılı öğrencilere verilen burslara kaynak yaratmak, geliri verilen eğitim bursu sayısını artırmak amacıya kullanılacak olan Çankırı Vakfı Geleneksel Bahar Kahvaltısına katıldı.

Çankırı Vakfı Geleneksel Bahar Kahvaltısında Çankırılılara hitap eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Bölgemizdeki Çankırılı dostlarımızla hem kişisel hem de dernek çalışmalarını yoğun olarak yürütüyoruz. Çankırı’nın tozu, tuzu, bir de kızı derler… Beni de artık kızınız hanenize yazmanızı diliyorum.” Diye konuştu, İlgezdi bu konuşması sonrasında yoğun alkış aldığı Çankırılılardan yoğun ilgi gördü.

Protokolde Çankırılı olmayan sadece kendisi olduğuna dikkat çeken, kendisinin de fahri Çankırılı olarak kabul edilmesini isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, bölgesinde Çankırılı dostları ile dernek ve kişisel ilişkilerinin yoğun olduğunu vurgulayarak, “Bölgemizdeki Çankırılı dostlarımızla hem kişisel hem de dernek çalışmalarını yoğun olarak yürütüyoruz. Ülkemizin, şu anda burada sergilediğiniz dayanışmaya, birlikteliğe çok ihtiyacı var. Ulu önder Atatürk, bildiği gibi; bu topraklarda hepimizin kardeşçe yaşamamızı istemiştir. Olu önderin bize hediye ettiği bu topraklarda yan yana durmak çok kıymetli. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum. Böyle bir kalabalık gerçekten beklemiyordum. Hele de kendi bölgenizden uzakta konumlanmış bir şekilde hala bu dayanışmayı yürütmeniz çok kıymetli. Birliğiniz daim olsun diyorum. Ben biliyorum ki; Çankırı’nın tozu, tuzu, bir de kızı derler… Beni de artık kızınız hanenize yazmanızı diliyorum.” Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.