Hoşgeldiniz  

FSM Köprüsü`nde Bayramda Bir şerit Daha Kapalı

admin | 17 Ağustos 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

 Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü`nde, iki şeridin trafiğe kapalı olduğu kuzey taşıma yolunda 20 Ağustos`tan itibaren bir şerit daha kapatılacak.

FSM Köprüsü`nde Bayramda Bir şerit Daha Kapalı

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü`nden yapılan yazılı açıklamada, “Mahmutbey Batı Kavşağı-Çamlıca Gişe Sahası Arası (Boğaziçi Köprüsü–Mahmutbey Havalimanı Bağlantı Yolu dahil) Üst Yapı İyileştirmesi ve Büyük Onarım İşi“ kapsamında FSM Köprüsü üst yapı yenilemesi ve çelik tabliyenin bakımı çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

10 Temmuz`da, köprünün kuzey taşıma yolunda (Anadolu-Avrupa geçişi istikameti) sağ iki şerit trafiğe kapatılarak çalışmalara başlanıldığı hatırlatılan açıklamada, 20-21 Ağustos`ta yapılacak asfalt çalışmaları nedeniyle aynı yönde (kuzey taşıma yolu) bir şeridin daha trafiğe kapatılacağı, 20 Ağustos Pazartesi günü saat 00.00`dan itibaren 3 şeridin trafiğe kapalı olacağı, kalan 5 şeridin ise trafiğin yoğun olduğu istikamette 3 şerit, diğer istikamette ise 2 şerit olacak şekilde trafiğe hizmet vereceği kaydedildi.

Asfalt çalışmalarının tamamlanmasını takiben 22 Ağustos Çarşamba günü kapatılan üçüncü şeridin tekrar trafiğe açılacağı duyuruldu.

Haliç Köprüsü`nde metrobüs yolu bakım çalışması

Açıklamada ayrıca, Haliç Köprüsü`nde bu gece yarısından sonra metrobüs yolunun bakıma alınacağı ve metrobüs seferlerinin, bakımı aksatmadan tamamlanan şeritten yapılacağı bildirildi.

Söz konusu çalışmalar sırasında gerekli tüm önlemlerin alınacağı vurgulandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.