Hoşgeldiniz  

Emre İncemollaoğlu’nun Adı Ataşehir’de Parkta Yaşayacak

admin | 24 Nisan 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Spor A- A+

emre_inceBalıkesir’de 24 Nisan 2011’de geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren, Beşiktaş A2 Takım oyuncusu Emre İncemollaoğlu’nun adı verilen park, Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi’de açıldı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Belediyesi, Aşık Veysel Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ve bu gün açılışı yapılan parka, futbol yaşamına kralık olarak devam ettiği Balıkesir’de, iki yıl önce bir trafik kazasında hayatını yitiren Beşiktaş A2 Futbol Takımı oyuncusu Emre İncemollaoğlu’nun adını verdi.

emre_ince_1

Aşık Veysel Mahallesi’ndeki parkın açılışında, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz; törene katılan herkesin Beşiktaşlı olduğu vurgusunu yapıp; Beşiktaş’ın genç oyuncusu Emre’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını, parka adının verilmesi ile adının yaşatılmasının amaçlandığını ve belediye olarak yeşil alana önem verdiklerini, yeni parklar açmak için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Beşiktaş Yöneticisi ve Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ise yaptığı açıklamada; Balıkesir’de kiralık oynarken kaybettikleri oyuncuları Emre İncemollaoğlu için üzgün olduklarını dile getirip, genç yaşta gelen kayıpların daha acı olduğunu, adının verildiği park var olduğu sürece Emre’nin ismini yaşatacak olmasının bir teselli olarak düşünülebileceğini söyledi. Gösterdiği duyarlılıktan dolayı Ataşehir Belediyesi’ne ve Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür eden Tamer Kıran camiaya ve ailesine tekrar başsağlığı dilediğini ifade etti.

AÇILIŞTAN FOTOLAR

Beşiktaş Yardımcı Antrenör Recep Çetin, “Bugün burada olmak güzel, ama Emre’siz olmak üzücü.” diyerek duygularını dile getirdi.

Aşık Veysel Mahallesi’nde yapılıp, Emre İncemollaoğlu’nun adı verilen parkın açılış törenine; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Abdullah Der, Hüseyin Hışman, İsmail Kabakçı, Zülfiye Çam, Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Yardımcı Antrenör Recep Çetin, Kaleci Antrenörü Mehmet Tezcan, Beşiktaş A2 takımı teknik direktörü Erkan Avseren, Beşiktaşlı futbolcular Necip Uysal, Cenk Gönen, Emre Özkan, A2 Futbol Takımı oyuncuları, Emre İncemollaoğlu’nun babası Rıza İncemollaoğlu, ablası Ebru Tulum İncemollaoğlu, arkadaşları ve Ataşehirliler katıldı.

Ataşehir’de Emre İncemollaoğlu’nun adının verildiği parkın açılışında konuşan Emre’nin Ablası Ebru Tulum İncemollaoğlu ve Babası Rıza İncemollaoğlu; parka Emre İncemollaoğlu isminin verilmesini sağlayarak, onun adının ölümsüzleştiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ve törene katılan Beşiktaş Kulübü yöneticilerine, hocaları ile oyuncularına ve vatandaşlara teşekkür ettiklerin belirttiler. Baba Rıza İncemollaoğlu, Emre’nin Samsun’da kalması durumunda bu kazanın yaşanmayabileceğini söyledi. A2 oyuncularını işaret eden baba Rıza İncemollaoğlu Beşiktaşlı genç oyuncuların hepsinin birer Emre olduğunu, gelenlere, parka Emre’nin adını verenlerin hepsine saygı duyduğunu iletti.

Aşık Veysel Mahallesi’nde açılan Emre İncemollaoğlu Parkı ile birlikte Mustafa Kemal Mahallesinde Palmiye Parkı’nın açılış sonrası katılımcılara Emre İncemollaoğlu adına yemek ikram edildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.