Hoşgeldiniz  

EMRAH ATALAY’DAN YÜREK TİTRETECEK KONSER!

admin | 12 Nisan 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

Emrah AtalayTHM’nin genç ve güçlü sesi EMRAH ATALAY BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ’NDE 16 Nisan 2013 salı günü 19:30’da vereceği konserinde, THM severler ve hayranlarıyla buluşuyor.

Türk Halk Müziği’nin genç ve güçlü sesi EMRAH ATALAY BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ’NDE 16 Nisan 2013 salı günü 19:30’da vereceği konserinde, Türk Halk Müziği severlerle ve hayranlarıyla biraraya geliyor…

THM’nin en iyi şekilde eğitimini alan ve hala almaya,kendini geliştirmeye özen gösteren EMRAH ATALAY, her yöreden seslendireceği eserlerle gönülleri fethetmeye hazır. Konuk sanatçı olarak EMRAH ATALAY’ı yanlız bırakmayan ÖZGÜR AKDEMİR’de bu gecenin renkli isimleri arasında.

EMRAH ATALAY hüzne, sevince ve bol halaya evet diyen bütün türkü sevenleri bu geceye davet ediyor..

EMRAH ATALAY KONSERİ

EMRAH ATALAY EŞSİZ SESİ VE YORUMU İLE YÜREĞİNİZİN BAM TELİNİ TİTRETECEK….

KONUK SANATÇI: ÖZGÜR AKDEMİR

BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ
Adres: MODA CAD.NAİL BEY SOK.NO-37 KADIKÖY/İSTANBUL
Tel:0216 418 16 46
Tarih:16 NİSAN 2013
Saat:19.30

Ücretlidir

MENEJERLİK ve HALKLA İLİŞKİLER:HASİBE GÜR
İRTİBAT TEL:0554 745 56 74

EMRAH ATALAY KİMDİR?

18.11.1986 istanbul’da doğdu. Aslen ERZİNCAN/Tercanlıdır. Müzik yaşamı İlk ve orta öğretimde ailesinden aldığı kültürle büyük bir ilgi duyarak başladı. Orta okul yıllarında Kutsal Evcimen Müzik Merkezi’nde 4 yıl kadar emrah atalay_bağlama eğitimi alarak, müzikle olan ilişkisini pekiştirip, daha ciddi bir boyut kazandırdı.

Bu süreçte, özellikle lise yıllarında; birçok etkinlik, çalışmalarda bulundu. İleriki yıllarda yapacağı çalışmalar için deneyim ve alt yapı kazandı. İlk olarak ERDAL ERZİNCAN MÜZİK MERKEZİN’de bu yönde HALUK ÇOŞKUN’la çalışmalarına başladı. Daha sonra D.G.M.M’de Müzik eğitimini sürdürdü. Aynı yıl bir arkadaşı vasıtasıyla KADIKÖY HALK EĞİTİM MERKEZİ’ine kaydolarak, ADEM SEVİNÇ’le tanıştı ve ondan Repertuar, Şan, Temel Müzik dersleri aldı.

Müzik hayatına burada devam etti. 2009 yılında (İ.T.Ü )İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TÜRK MÜSİKİ DEVLET KONSERVATUARI SES EĞİTİMİ BÖLÜMÜ’nü kazandı. Burada başta NEVZAT ATLIG, CAN ETİLİ, EROL PARLAK, CİHANGİR TERZİ, SÜLEYMAN ŞENEL, ESİN ŞENTÜRK, SERAP BALTUTAN, EMEL ŞENOCAK, MEHRU ENSARİ, ENGİN ŞAFAK GÜRLER, İRFAN KURT, ERDOĞAN ESKİMEZ, ŞERİFE GÜVENÇOĞLU, GÜLARAM BALTAYEVA, DENİZ GÜNEŞ gibi konservatuar’ın değerli hocalarından Türk Halk Müziği, Türk Müziği, Şan Eğitimi, Bağlama, Piyano gibi alanlarda eğitim aldı.

Halen müzikteki akademik kariyerini geliştirmek için eğitim almaya devam etmektedir. Aynı süreç içersinde KADIKÖY HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE korist ve solist olarak görev yaptı. HALK EĞİTİM çatısı altında NERİMAN ALTINDAĞ TÜFEKÇİ ANMA ve AŞIK VEYSELİ ANMA gecesi gibi projelerde ve bir çok konser ve dinletide sesiyle katkı sundu ve halende bu tür projelere destek vermeye devam etmektedir. İTÜ TMDK çok sesli korosunda korist olarak görev yaptı. Başta SERDAR ÖZTÜRK, OĞUZHAN BALCI ve CENK ÖZTÜRK gibi değerli Şeflerin yönetiminde çok sesli koro’da birçok konsere katıldı. Uluslararası koro günlerinde çok sesli koroda görev yaptı. Cihangir Terzi yönetiminde kurulan, İTÜ TMDK TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU’nda korist ve solist olarak bulundu.

2009 yılı Arif SAĞ ustalık sınıfında Arif SAĞ’dan bağlamada ileri düzeyde çalım tekniklerini aldı ve bu çalışmalarını da halen sürdürmektedir. Birçok farklı enstrüman üzerine eğitim aldı. Bunlar, Türk ve Batı sazları dışında İran ve Azeri sazı olarak bilinen Kemança eğitimini, alanında büyük bir kemança virtüözü olan ASLAN HAZRETİ’ den almaya devam etmektedir.

Birçok kurs ve derneklerde de gönüllü olarak bağlama dersi verdi. Şuan ATAŞEHİR KÜLTÜR, SANAT VE EĞİTİM MERKEZİN’ de Bağlama eğitmeni olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Özlem Radyo’da “HASBİHÂL” adlı müzik programını hazırlayıp sunmaktadır. Halen İTÜ SES EĞİTİMİ 4.sınıf öğrencisi olarak müzik kariyerine devam etmektedir.

Emrah Atalay müziğin dışında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası ilişkiler ve Siyaset bölümü 3.Sınıf öğrencisidir.

HABER: HASİBE GÜR

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.