Hoşgeldiniz  

Emek Ataşehir’de, Yürekler Adana’da Konak Haberinde

admin | 22 Mart 2015 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Spor A- A+

Atasehir_Belediye Spor_ 09_11_214Kadınlar Futbol 1. Ligi son haftasında 47 puan ve averaj farkıyla ilk iki sıradaki Konak Belediyespor ve Ataşehir Belediyespor son hafta şampiyonluk için mücadele edecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

TFF Kadınlar Futbol 1. Ligi son haftasında 47 puan ve averaj farkıyla haftalardır Konak Belediyespor’u takip eden Ataşehir Belediyespor, son haftada Eskişehir maçını galip tamamlarsa Adana’daki sonucu bekleyecek.

Yaptığı transferlerle takviye ettiği güçlendirdiği bir kadroyla sezona hızlı başlayan ve haftalardır ligi lider olarak götüren Konak Belediyespor, sezonun son maçında Adana İdmanyurduspor deplasmanında üçüncü şampiyonluk için mücadele edecek.

Ataşehir’deki Sonuç Adana’yı Hareketlendirecek

Haftanın şampiyonluğu belirleyecek maçlarından Konak Belediyespor – Adana İdmanyurduspor karşılaşması Gençlik Stadı’ndaki saat 14.00’te başlayacak. Ataşehir Belediyespor ise Ataşehir Yenisahra Stadı’nda saat 12.30’da Eskişehirspor’la karşılaşacak.

Konak Belediyespor, Adana İdmanyurduspor’u yenip Ataşehir’in Eskişehirspor’a puan kaybetmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

Konak puan kaybeder, Ataşehir Belediyespor kazanırsa; şampiyon İstanbul temsilcisi Ataşehir’in olacak. Böylece ligin kurulduğu ilk üç sezonu şampiyon tamamlayan Ataşehir Belediyespor şampiyonluklarına yenisini ekleyecek.

İkili Averajı Eşit

Sezon içerisinde oynanan maçlardaki sonuçlarda iki takımın ikili averajı eşit.

TFF Kadınlar Futbol 1. Liginin sezonu puan eşitliği ile tamamlanırsa Konak Belediyespor ve Ataşehir Belediyespor, Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği tarihte, tarafsız sahada şampiyonluk için final maçına çıkacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.