Hoşgeldiniz  

Elazığ’da beton mikseri polis aracına çarptı

admin | 04 Kasım 2012 | Genel, Gündem, Manşet, Türkiye A- A+

Beton mikseri polis aracına çarptı 3 polis şehit oldu, 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Elazığ’ın Sivrice İlçesi yakınlarında saat 22.00 sıralarında meydana geldi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil bir ekip, Diyarbakır Karayolu üzerindeki Sivrice İlçesi yol ayrımında yol kontrolleri yapmaya başladı.

Kontroller sırasında iddiaya göre beton mikseri, önce bir kamyona ardından da sivil ekip otomobiline çarptı.

Ekip aracının hurdaya döndüğü kazada, ilk bilgilere araçta bulunan 3 polis memuru şehit oldu, 2 vatandaş da hayatını kaybetti.

Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Abdullatif Yavuz (47), Murat Koç ve Taha Yasin Biçer’in şehit olduğu, beton mikseri şoförü Niyazi Çetin (62) ve oto kurtarıcı sürücüsü Feti Tümer’in de yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kazada, 2’si polis 6 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralı polis memurlarından Serkan Engin’in Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü, Mustafa Büyükbaş’ın ise aynı hastanede ayakta tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Ümit Kara, Fatih Gökçe, Günaydın Altuntaş ve Orhan Yıldız adlı vatandaşların ise Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

TRT Haber

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.