Hoşgeldiniz  

EgeYapı, Yenisahra’da Daha İyi Bir Yaşamın Temellerini Atıyor!

admin | 30 Haziran 2015 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Kentsel Dönüşüm, Manşet A- A+

 

Atasehir_yenisahra_ege_yapi

Gayrimenkul sektörünün deneyimli oyuncularından EgeYapı Group, kentsel dönüşüm projesi yürüttüğü Yenisahra Mahallesi’ndeki arsa sahiplerinin buluştuğu iftar düzenledi.

EgeYapı Group, Yenisahra Sakinleri ile Daha İyi Bir Yaşamın Temellerini Atıyor!

İstanbul’un iki yakasında hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken gayrimenkul sektörünün deneyimli oyuncularından EgeYapı Group; kentsel dönüşüm bölgelerinden biri olan Yenisahra’da ikamet eden arsa sahiplerini ve yakınlarını gerçekleştirdiği iftar davetinde bir araya getirdi.

Hacivat-Karagöz Gösterisi İle Ramazan Coşkusu

Ataşehir’deki Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılan yaklaşık 500 kişi, 7’den 70’e bütün davetlilere hitap eden geleneksel Türk sanatlarından Hacivat-Karagöz gösterisi ile Ramazan coşkusunu yaşadı. Özel iftar davetinde minikleri de unutmayan EgeYapı Group, enerji verimliliği bilincini arttırmak için hazırladığı boyama kitapları ile çocukların da keyifli vakit geçirmesini sağladı.

ege_yapi (3)

EgeYapı Group’tan Yenisahra’da Kentsel Dönüşüm Projesi

EgeYapı Group, Türkiye’nin geleceğini inşa etmek hedefiyle başlayan Kentsel Dönüşüm Projesinin bölgelerinden biri olan Yenisahra’daki arsa sahiplerini ve yakınlarını düzenlediği iftar davetinde buluşturdu. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde yaklaşık 500 Yenisahra bölgesi sakini yakınlarıyla birlikte iftar sofrasında buluşmanın ve geleneksel Türk sanatı olan Hacivat-Karagöz gösterisi ile Ramazan ayını yaşamanın mutluluğunu paylaştı.

ege_yapi (4)

H. İnanç Kabadayı “Hedefimiz 100.000 m²”

İftar yemeğinde konuşma yapan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı davetlilere kentsel dönüşüm sürecinin öneminden, Yenisahra bölgesinin dönüşüm sürecindeki yerinden bahsederek EgeYapı Group’un bu alandaki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yenisahra sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı sözlerini şu şekilde devam ettirdi: ‘’Bugüne kadar imzaladığımız sözleşmeler ile Yenisahra’daki alanımızı yaklaşık 40.000 m²’nin üzerine çıkardık. Her geçen gün ailemiz siz değerli paydaşlarımızla daha da büyümektedir. Sizlerin de emeğiyle ve yardımıyla 50.000 m² alana doğru ilerlemekteyiz. Hedefimiz ise alanda 100.000 m²’ye ulaşabilmek. Yenisahra’da yapacağımız projenin, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz Batışehir, Pega Kartal ve İz Park projeleri gibi geniş sosyal imkanlara ve geniş peyzaj alanlarına sahip olacağının garantisini veriyoruz. Projemizde; konutların yanı sıra, dükkanlardan oluşan Prestij Caddesi, yüzme havuzlarından, spor alanlarından oluşan sosyal tesisler ve geniş yeşil alanlar yer alacak. Hedefimiz; şehrin dokusunu koruyan, 7/24 yaşayan, çevre dostu, doğaya uyumlu ve saygılı proje geliştirmek olacak. EgeYapı Group olarak ana ilkemiz şeffaflık ve adaletli olmak. Bu ilkeler çerçevesinde sözleşme metnimiz, tüm paydaşların hakkını maksimum seviyede koruyan, maksimum imar hakkı elde etmek amacıyla eşit ve şeffaf paylaşım maddeleri içerecek şekilde geniş hukuk kadromuz ile hazırlanmıştır’’ dedi.

ege_yapi (9)

“İlkemiz, Adaletli Paylaşım”

Hak sahipleri ile karşılıklı imzalanan sözleşmelerin içeriğinden de bahseden Kabadayı; adaletli paylaşım ilkemize paralel olarak, proje sonunda oluşacak bağımsız bölümleri, SPK lisanslı tarafsız bir değerleme firmasının hazırlayacağı ekspertiz raporuna göre tüm paydaşlar ile eşit olarak paylaşacağı bilgisini vererek, arsa sahiplerinin haklarını koruyacak ve mağdur olmalarını engelleyecek “Bina Tamamlama Sigortası” maddesini sözleşme metnine ilk yazan öncü firma olduklarını belirtti.

ege_yapi (1)

“Sizlere Doğru Bilgiler Vermek En Önemli Önceliğimiz”

“Bölgemizde bulunan yaklaşık 14.000 m² alana sahip olan değerli iş sahipleri de bizlere inanarak ve güvenerek yakın zamanda topluca imzalarını attılar. Bizler, bölgede Mimar ve Mühendislerden oluşan teknik bir kadro ile sizlere hizmet vermekteyiz. EgeYapı Group olarak kentsel dönüşüm hakkında sizlere doğru bilgiler vermek en önemli önceliğimiz. Biz, EgeYapı Group olarak her zaman bir aile olduğumuzun bilinciyle çalışmaya devam edip, bu aileyi büyütmeye kararlıyız. Aile olmanın verdiği güç ve el birliği ile bölgeye değer katacak ve içinde bulunduracağı farklı fonksiyonları ile her türlü ihtiyaca karşılık verebilecek projeyi oluşturacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

ege_yapi (11)

ege_yapi (2)ege_yapi (7)

 

 



Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.