Hoşgeldiniz  

DR.KORKUT KUTLUATA ‘TERÖR RUH SAĞLIĞIMIZI ETKİLİYOR’

admin | 12 Ekim 2015 | Ataşehir, Ataşehir MHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

atasehi_mhp_ruh_sagligiDr.Korkut  Kutluata, 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü nedeniyle MHP Ataşehir Kadın Kollarının düzenlediği toplantıda terörün ruh sağlığına etkisine dikkat çekti.

Recep Kenan/itvhaber.com

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında Ataşehir’de MHP İçe Kadın Kollarının düzenlediği etkinlikte katılan Dr.Korkut  Kutluata, ülkede yaşanan terör olayları ve ekonomideki istikrarsızlık toplumumun ruh sağlığını etkilediğini, bu koşullarda seçinin sağlıksız olduğunu söyledi.

atasehir_mhp_ruh_sagligi_korkut (4)

Ayşe Öztürk başkanlığındaki  MHP Ataşehir İlçe Kadın Kollar tarafından ilçe merkezinde düzenlenen kahvaltıya MHP MYK Üyesi ve İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Ahmet Turgut ile birlikte; 1.Bölge milletvekili adayları, Ahmet Turgut, Dr.Korkut  Kutluata ve Başar Ünal, İlçe Başkanı Oğuz Sarul , Kadın Kolları Başkanı Ayşe Öztürk ve kadın üyeler katıldı.

“Ruh Sağlığı günü kapsamında hem bir söyleyişi hem de kadın üyelere adaylarını tanıtmak amacıyla böyle bir organizasyon yaptıklarını söyleyen MHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Öztürk; “Seçim çalışmalarımızda daha çok insanlarla iç içe olmayı hedefliyoruz. Girilmedik sokak, ev bırakmak istemiyoruz. Özellikle esnaflarımızı daha çok önemsiyorum. Hangi partili olursa olsun bizim için önemli değil. Önemli olan onlarla tanışarak kendimizi anlatmamız. Dün ne söylediysek bugün de aynı tavrımızı sergiliyoruz” dedi.

atasehir_mhp_ruh_sagligi_korkut (16)

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü kapsamında düzenlenen söyleşide kadın sağlığında ruh sağlığının yerine dikkat çeken MHP 1.Bölge Milletvekili Dr. Korkut Kutluat, sağlıkta beden sağlığı kadar ruh sağlığının da önemli olduğunu, her iki alandan birinde sağlıksızlık durumunda sağlıklı denilemeyeceğini vurgulayarak; “Bugün Türkiye’de insanların ruh sağlığını bozan etkenlerin başında terör olayları ve ekonomi geliyor. Ülkede yaşanan terör olayları ve ekonomideki istikrarsızlık toplumumuzun ruh sağlığını etkilemiştir. Böyle bir ortamda seçime gidiyor olmak oldukça sağlıksız bir durumdur” şeklinde konuştu.

atasehir_mhp_ruh_sagligi_korkut (13)atasehir_mhp_ruh_sagligi_korkut (17)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.