Hoşgeldiniz  

CHP’LİLER İÇERENKÖY CEMEVİ’NDE ORUÇ AÇTI

admin | 26 Ekim 2015 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

cemevi_pirsultan_abdal-icerenkoy-chp (1)CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Milletvekili Mahmut Tanal İçerenköy Pir Sultan Abdal Cem Evi’nde Ataşehirlilerle birlikte Muharrem orucu açtı. 

Recep Kenan/itvhaber.com

İçerenköy Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cem Evinde 25 Ekim 2015 pazar günü, muharrem orucu 12. Günü (son) günü olan oruç açma lokması verildi. 26 Ekim günü ise İçerenköy Pir Sultan Abdal Cem Evi’nde aşure lokması günü başlıyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Milletvekili Mahmut Tanal ve Erkan Başboğa İçerenköy Pir Sultan Abdal Cem Evi’nde lokmalarını paylaştıkları canlarla birlikte Muharrem orucunu açtı.

cemevi_pirsultan_abdal-icerenkoy-chp (12)cemevi_pirsultan_abdal-icerenkoy-chp (13)cemevi_pirsultan_abdal-icerenkoy-chp (14)

CHP İstanbul Milletvekili ve 1 Kasım’da yapılacak olan CHP 26. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Tanal, CHP 26. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Başboğa ile CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri ile mahalle yönetiminin katıldığı Muharrem ayının son orucu vatandaşlarla birlikte açıldı.

Mahmut Tanal, Erkan Başboğa ve Hakkı Altınkaynak yapılan duaların ve tutulan oruçların kabulünü diledikleri konuşmalarla oruçlarını açan vatandaşları selamladılar.

cemevi_pirsultan_abdal-icerenkoy-chp (29)cemevi_pirsultan_abdal-icerenkoy-chp (41)cemevi_pirsultan_abdal-icerenkoy-chp (45)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.