Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ADAYLARDAN ‘ATAŞEHİR TÜM ÇANKIRILILAR’A ZİYARET

admin | 25 Ekim 2015 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Çankırı, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

atasehir_tum_cankirililar_kadir_ogut_mahmut_tanal (1)CHP İstanbul 1. Bölge adayları Kadir Gökmen Öğüt ve Mahmut Tanal ile İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve parti yöneticileri Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneğini ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP PM Üyesi ve İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul Milletvekili ve 26. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Tanal, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ ile İlçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyelerinden oluşan CHP’li grup Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

atasehir_tum_cankirililar_kadir_ogut_mahmut_tanal (40)

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkan Yardımcısı Erol Tepebaşı, Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanı Zeynettin Aydın, Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği yönetim kurulu üyeleri ve Çankırı dernek başkan ve temsilcileri ile Ataşehir’de yaşayan Çankırılıların katıldığı CHP İstanbul 1. Bölge adayları ve İlçe Başkanı ile yöneticilerinin katıldığı buluşma sohbet havasında geçti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve adaylar seçim beyannamesinde yer alan seçim vaatlerinden örnekler vererek Çankırılılardan 1 Kasım seçimlerinde partilerine destek verilmesini istediler.

atasehir_tum_cankirililar_kadir_ogut_mahmut_tanal (14)

SAÇ, BIYIK, BAŞÖRTÜSÜYLE UĞRAŞILMAYACAK

Partisinin vaatlerinin ekonomik ağırlıklı olduğunu, kimsenin saçıyla, bıyığıyla, başörtüsü ile uğraşılmayacağını söyleyen CHP PM Üyesi ve İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt, “Bunlar gelince başörtüsünü kaldıracak. Camilerimiz ahır olacak” iddialarının olduğuna dikkat çekerek; bu iddialara inanılmaması gerektiğini, bu konuda kendisinin teminat vereceğini eğer böyle bir uygulama olursa ilk istifa edenin kendisi olacağını söyledi.

atasehir_tum_cankirililar_kadir_ogut_mahmut_tanal (32)

“KADİR ABİ”YE OY VERİN

Tek tartışmalarının “Nasıl müreffeh ülke oluruz?” olduğunu vurgulayan Öğüt; “Biz nasıl kardeş kardeşe yaşarız. Biz aramızdaki Alevi – Suni, Türk – Kürt ayrımını nasıl kaldırırız? Bunların peşindeyiz. Bu konuda hepimize görev düşüyor. Çankırılılar olarak 2011’den beri bana destek veriyorsunuz. Bu seçimde desteğinizin biraz fazlalaşmasını istiyoruz. Çevrenizden de biraz borç oy isteyin. Kadir abiye oy verin deyin” sözleri ile 1 Kasım seçiminde hemşerilerinin desteğini istedi.

atasehir_tum_cankirililar_kadir_ogut_mahmut_tanal (42)atasehir_tum_cankirililar_kadir_ogut_mahmut_tanal (44)

Çankırılıların partilerine ilgisinden memnuniyetini dile getiren Hakkı Altınkaynak, kendisinin davet edildiği Çankırılıların bütün toplantılarına katıldığını söyledi.

Çankırılıların oldukça mütevazi olduğunu vurgulayan CHP İstanbul Milletvekili ve 26. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Tanal, Kadir Gökmen Öğüt’ün PM üyesi olduğu halde kendisi için adaylığı ile ilgili talebi olmadığını belirtip, Çankırılıların hemşerilerine sahip çıkacaklarına inandığını söyledi.

atasehir_tum_cankirililar_kadir_ogut_mahmut_tanal (51)atasehir_tum_cankirililar_kadir_ogut_mahmut_tanal (54)atasehir_tum_cankirililar_kadir_ogut_mahmut_tanal (55)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.