Hoşgeldiniz  

CHP’den Ataşehir’de ‘Milletçe Alkışlıyoruz’

admin | 02 Haziran 2015 | Genel A- A+

 alkis_milletce_yuruyusCHP’liler Ataşehir’de; İlçe Başkanı, Başkanı İlgezdi ve milletvekili adaylar Gamze Akkuş İlgezdi ile Erkan Başboğa’nın katıldığı ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ yürüyüşü yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Akşam 18:00’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’ndeki ilçe merkezinin önünde toplanan partililer ve CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları Gamze Akkuş İlgezdi ve Erkan Başboğa’nın olduğu grup “Milletçe Alkışlıyoruz” sloganları alkışlar ve düdük sesleri eşliğinde İçerenköy Carrefour önüne yürüdü.

CHP’nin Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’ndeki ilçe merkezinin önünden yürüyüşe geçen gruba CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve parti yöneticileri ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de eşlik etti.

IMG_0068IMG_0092-

Yaklaşık yarım saatlik yürüyüş sırasında etraftaki binalardan da destek içeren karşılıklar geldi.

İçernköy Carrefour önündeki CHP seçim standı önüne gelen grup burada bir süre slogan atarak alkış ve ıslıkla kendilerini ifade etiler.

Ataşehir İlçe Başkanı hakkı Altınkaynak’ın yürüyüş gerekçelerini oluşturan iktidar tutumu ile ilgili açıklamalara da yer verdiği konuşma yaparak yürüyüş sonrası alanda toplanan topluluğa hitap etti.

CHP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları Gamze Akkuş İlgezdi ve Erkan Başboğa’nın da iktidarın uygulamalarını eleştirdikleri ve seçim beyannamesinde yer alan vaatler ile iktidara gediklerinde yapacaklarını dile getirdikleri konuşmaları sonrasında halay çekilerek eğlendi.

Açıklamaların yer aldığı konuşmalar sonrasında alandaki topluluk olaysız dağıldı.

         AÇIKLAMALARIN YER ALDIĞI VİDEO

IMG_0130IMG_0144IMG_0150IMG_0158

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.