Hoşgeldiniz  

CHP Mv. KADİR ÖĞÜT’TEN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

admin | 14 Mart 2013 | Genel A- A+

kadir_1CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileşmesini dilediği 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlama mesajı yayınladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bu gün 14 Mart Tıp Bayramı. Bu güne yönelik birçok kişi, kurum ve kuruluşlar kutlama mesajları yayınlandı. Bu Kapsamda CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’te 14 Mart Tıp Bayramı2nı kutlama mesajı yayınladı.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ten 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlama mesajı;
Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, gelişmiş bir toplumun en önemli göstergesidir. Çünkü; ancak sağlıklı bireylerin oluşturduğu ve sistemin düzgün işlediği toplumlarda refahın varlığından söz edilebilir. Böylesine belirleyici bir alanda çalışmak zor olduğu kadar onurlu bir görevdir.

Gecesi gündüzü olmayan, gerektiğinde mekan ve koşul gözetilmeden çalışılan bir alandır sağlık. Bunun içindir ki, böylesi önemli görevi yürüten sağlık personelinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve mesleki sorunlarının giderilmesi gerekmektedir.

Çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirildiği, meslek onuruna yaraşır bir ortamının yaratıldığı Türkiye dileğiyle hekimlerimiz başta olmak üzere, bu kutsal alanda en zor şartlarda görev yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.