Hoşgeldiniz  

CHP Mv. Kadir Öğüt; ‘Bisiklet Yolu Neden İptal Edildi?’

admin | 15 Mart 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Kadir_ogut-İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT Kadıköy’de iptal edilen bisiklet yolu ile ilgili TBMM Başkanlığı aracılığı ile İç İşleri Bakanı Güler’e soru önergesi verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT İçişleri Bakanı Muammer Güler tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemi ile TBMM Başkanlığı’na bir soru önergesi verdi.

CHP Milletvekili ÖĞÜT İçişleri Bakanı Muammer Güler tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemi ile TBMM Başkanlığı’na bir soru önergesinde; İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde bulunan Bağdat Caddesi’nin Göztepe-Kızıltoprak arasında çizilerek çalışması yapılan bisiklet yolunun iptal edilip yapılan bisiklet yolundaki ekipmanların ve trafik lambalarının kaldırılmasının gerekçesini sordu.

“Bütün dünyada bisiklet ulaşım aracı iken bizde neden ulaşım aracı olarak görülmemektedir?”diye dünyanın bisikleti ulaşım aracı olarak kullandığına dikkat çeken CHP Milletvekili Kadir Gökmen ÖĞÜT; “Bisiklet yolu çalışmalarına başlamadan etüt yapıldı mı? Çalışmaların iptalinin maliyeti nedir? Zararın sorumlusu kim yada kimler? Sorularının cevaplarının TBMM aracılığı ile İçişleri Bakanı Muammer Güler tarafından yazılı olarak yanıtlanması istedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.