Hoşgeldiniz  

CHP Küçükbakkalköy irtibat bürosu açıldı

admin | 10 Eylül 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir’de yerel seçim hazırlıklarına açmayı planladıkları 9 bürodan, Küçükbakkalköy Mahalle Temsilciliği’ni açarak başladı.

Hakkı Altınkaynak Umut Cumhuriyet Halk Partisi

Recep Kenan/Ataşehir

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu;” Ataşehir ‘de belediye alamayışımız içimde uhdedir sözüne atfen yaptığı açıklamada kendisi oldukça kibar bir siyasetçidir gücenmesin ama Ataşehir içinde uhde kalmaya devam edecek” dedi.

Resim Galerisi

 

Siyasi partiler erkene alınması kesinleşen yerel seçilerin hazırlıklarına yavaş yavaş başlıyorlar.

Bu kapsamda seçim hazırlıklarının startını veren siyasi partilerden Ataşehir’in belediyesini elinde tutan Ana Muhalefet Partisi CHP Ataşehir’de seçim hazırlıklarına Küçükbakkalköy Mahalle Temsilciliği’ni açarak başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekilleri Nur Serter, Kadir Öğüt, Celal Dinçer, Ataşehir Belediye Başkan Vekili Semih Selimoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğua Kaan Salıcı, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadık Kayhan, Abdullah Der, Hüseyin Hışman, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, ve çok sayıda partilinin katıldığı bir tören ile CHP’nin Küçükbakkalköy mahallesinde seçim çalışmalarını yürüteceği mahalle temsilciliği törenle açıldı.

Açılışta konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altın Kaynak; “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor.” ” Zor ama ümitsiz değil.” diyerek “Umut biziz, umut Cumhuriyet Halk Partisi.” diye vatandaşlarım umudu olduklarını ifade eti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altın Kaynak sözlerini şöyle sürdürdü;

İçerdeki sıkıntılara dışarıda da etrafımız kan gölüne dönüştü. Mazlum insanların kanları dökülürken emperyalist güçler ve onların işbirlikçileri de savaş tam tamları ile destek veriyorlar.

Ne yazık ki bizim iktidarımız da buna destek veriyor. Bu bizim ulusal barışçı yapımıza uymuyor.

Yeniden yapılanan partimizin programını halkımıza daha iyi anlatabilmek için mahalle temsilciliklerini oluşturmaya başladık.

Bu güne kadar koltuklarımızda oturarak partimizi idare etmeye çalıştık Ama artık kotlularda oturmayacağız. Artık sokaklarda, halkımızla olacağız. Kapı kapı dolaşacağız. Halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz ve birlikte çözüm arayacağız. Artık daha dinamik olacağız, daha etkin çalışacağız.
CHP’mizin tekrar Ataşehir’de iktidar olması için elimizden geleni yapacağız. Ataşehir’de 3-4 aydır yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz ve bugüne kadar olan eksiklerimizi onlarla paylaşıyoruz.

Başbakan dalga geçsede biz bu ülkeyi demir ağlarla ördük. Hem de kazma ile, kürek ile, balyozla, murç ile ördük. Eğitimde önemli şeyler yaptık köy enstitülerini kurduk, hem de harita üzerinde bakarsak santimle ölçülecek kadar eşit dağılımla kurduk.

Bugün hiç tarihimiz yokmuş gibi davranıyorlar. Sanki tarihimiz 2002’de AKP ile başlamış gibi bir algı yaratmaya çalışıyorlar. Buna biz izin vermeyeceğiz.
Yerelde belediyeleri alacağız ama bu yetmez önümüzdeki genel seçimlerde CHP olarak iktidarı alacağız.

Cumhuriyetin değerleri ile uğraşıp yok sayarken diğer taraftan da 2023’ü hedef gösteriyorlar. Yüzyıllık tarihimizi itiraf ediyorlar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.