Hoşgeldiniz  

CHP İstanbul’da 6 Ataşehirli Kurultay Delegesi Yer Aldı

admin | 09 Şubat 2020 | Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Canan Kaftancıoğlu’nun tek adaylığı ve tek liste ile gidilen CHP İstanbul 37. Olağan İl Kongresinde, Üst Yönetimi belirleyecek Kurultay Delegeleri arasında 6 isim yer aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul 37. Olağan İl Kongresinde seçime tek aday olarak giren Canan Kaftancıoğlu’nun listesinden üst yönetimi belirlemek üzere kurultayda Ataşehir’i temsilen ilçe başkanı Celal Yalçın ve  Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin aralarında olduğu 6 isim yer aldı.

Ataşehir’den Kurultayda oy kullanarak üst yönetimi, CHP Genel Merkez yönetimini belirleyecek Ataşehirli İstanbul il kurultay delegeleri arasında Battal İlgezdi, Celal Yalçın, Gökhan Der, Metin Kaya, Dilayla Özmeral ve Sibel Karaköse yer aldı.

Yedek Yönetim listesinde Bektaş Şimşek’in yer aldığı CHP İstanbul İl Başkanlığı Kongre listesinde 4 kadın temsilciden kurultay delegesi Dilayla Özmeral ve Sibel Karaköse ile yönetim kurulu üyeleri Serpil Beşok ve Aysemin Gülmez’in yer alması dikkat çekti.

Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul 37. Olağan İl Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyesi listesinde Ataşehir’den iki kadın isim yer aldı. Listede 10’un üzerinde kadın yönetim kurulu üyesi arasında Ataşehir’i temsilen Serpil Beşok ve Aysemin Gülmez yer aldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.