Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir’den Barbaros’ta Esnaf ziyareti

admin | 15 Aralık 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Yenisahra ve Barbaros Mahalle Temsilciliği yöneticileri ile Barbaros Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

hakkı-altınkaynakCHP Ataşehir’den Barbaros’ta Esnaf ziyareti

Recep Kenan/Ataşehir

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Barbaros Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Yenisahra ve Barbaros mahalleleri temsilciliği yöneticileri ve esnaf temsilcileri ile birlikte Barbaros Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

Hakkı Altınkaynak ziyaret sırasında esnaflar ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak partisi ve belediye hakkında düşünceleri, şikâyet ve önerilerini dinledi. Vatandaşların şikâyetlerinin notunu alan Hakkı Altınkaynak, bunları ilgili kurumlara iletip sonucunu takip edeceğini söyledi.

Barbaros Mahallesi Muhtarı’ğını da ziyaret eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak muhtar Ercan Ersin ile bir süre sohbet etti. Barbaros Mahallesi Muhtarı Ercan Ersin CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın mahallelerinin sorunları ile yakından ilgilendiğini bu konuda kendisine teşekkür ettiğini söyledi. Her sorununu Altınkaynak’a ilettiğini ve sonucunu alana kadar takip ettiğini mahalleli adına kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Vatandaşlar ile ilişkilerinde mahalle muhtarlarına önemli görevler düştüğünü ifade eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Barbaros Mahallesi Muhtarı Ercan Ersin’in mahallesinin sorunlarına sahip çıkan bir muhtar olduğunu vatandaşların sorunlarını kendilerine çekinmeden ilettiğini söyledi. Duyarlılığı için Muhtar Ercan Ersin’i kutladığını ve CHP Ataşehir ilçe örgütü olarak her zaman yanında olduklarını belirtti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.