Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir’de Danışma Kurulu Toplantısı Yaptı

admin | 08 Aralık 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

Seçim stratejilerinin de konuşulduğu, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı, İlgezdi’nin katılımıyla CHP Ataşehir İlçe Binası’nda yapıldı.

CHP Ataşehir’de Danışma Kurulu Toplantısı Yaptı

Recep Kenan/Ataşehir

Seçim stratejilerinin de konuşulduğu Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı CHP Ataşehir İlçe Binası’nda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katılımı ile yapıldı.

CHP Ataşehir ilçe örgütü üyelerinden oluşan danışma kurulu toplantısını ilçe binasında yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Örgütü’nün seçim stratejilerinin de konuşulduğu Danışma Kurulu Toplantısı’na, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak dışında; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Semih Selimoğlu, Büyükşehir ve İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri eski CHP Ataşehir İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, CHP Ataşehir İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

 

CHP DANIŞMA KURULU RESİMLERİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı; İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın yaptığı konuşma ile başladı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Konuşması ile birlikte; Ataşehir İlçe Örgütü’nün çalışmalarını anlattığı, görsel destekli bir sunum yaptı.

Danışma Toplantısı Tüzüğümüzün 57. Maddesi Gereği

Danışma toplantısının, tüzüklerinin 57. Maddesi gereği yapıldığını ifade eden Altınkaynak; “Deneyim sahibi üyelerimizin birikimlerini seçim sürecinde çalışmalarımıza yansıtmak istiyoruz.”dedi.

Çarpık yapılaşma, gelir dağılımındaki adaletsizlik, işsizlik, yoksulluk, yolsuzluk ve kültürel yozlaşmanın derinleştiğine dikkat çeken CHP Ataşehir İlçe Başkanı Altınaynak; CHP’ye bu süreçte büyük sorumlulukların düştüğünü belirtti.

Sosyal demokratlar olarak başarılı belediyecilik çalışmaları olduğunu iddia eden Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediyesi’nin başarılı belediyecilik uygulamaları ile buna örnek olduğunu ifade etti.

Belediyeleri Kazanacak Kadroları Örgütlüyoruz

AKP’nin Cumhuriyetin kurumlarını ele geçirip biat ettirmek için acımasız yöntemler uyguladığını iddia eden, CHP örgütünün ilçelerde ve Anakent’te belediyeleri kazanacak kadroları örgütlediğini belirten, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Altınaynak sözlerine şöyle devam etti;
“Konuşan ve direnen kesimleri etkisizleştirme ve itibarsızlaştırma sürüyor. Hızla dinsel ve totaliter yönetime sürükleniyoruz. Bunu durdurmak CHP’lilerin görevidir. Sandık bazında örgütlenmeleri etkin hale getireceğiz.
Mahalle temsilciliklerimizi etkin çalıştıracağız. Gönüllü ve duyarlı üyelerimiz ile halkımızla diyalogumuzu güçlendireceğiz. Sivil Topum Örgütleri ve eslek odaları ile kurulacak diyalog ve işbirliği ile başaracağız.

3 Seçimi Birlikte Yapacağız

Önümüzdeki dönemde 3 seçimi birlikte yapacağız. 29 Mart 2014 Yerel Seçimleri ‘ve bekli de Genel Seçim birlikte’, 14 Haziran 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi bu süreçte birlikte gerçekleştireceğimiz ve el ele vererek, sadece Ataşehir’de değil tüm Türkiye’de başarıyı yakalayacağımız dönem olacak. Birlikte alacağımız kararları Ataşehir İlçe Örgütü’nün ve sizlerin önerileri ile birleştirip partinin üst kurullarına ileteceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Örgütü’nün Danışma Kurulu Toplantısı’nın basına kapalı kısmında; 29 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde örgütün demokratik tercihlerine saygı gösterilerek, Ataşehir’de adayların ön seçimle belirlenmesini kararlaştırdıkları belirtildi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.