Hoşgeldiniz  

CHP ATAŞEHİR ÖRGÜTÜ BAYRAMLAŞTI

admin | 06 Temmuz 2016 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

chp_atasehir_bayramlasma (1)

CHP Ataşehir örgütü, İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın il dışında olması nedeni ile İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Demir’in başkanlığında düzenlenen törenle bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İzinli olan Hakkı Altınkaynak’ın ve Sivas’ta olması nedeniyle katılmadığı bayramlaşma programına CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İlçe Başkan yardımcıları Yusuf Demir, Tülay Uçar ve Ertuğrul Baysal ile birlikte; Kadın Kolları Başkanı Nihan Erol, CHP Ataşehir eski İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, İlçe Yöneticileri, Disk’e bağlı Genel-İş Sendikası Anadolu Yakası 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet Sait Tanyeri, kadın ve gençlik olları yöneticileri ve partililer katıldı.

chp_atasehir_bayramlasma (4)

“BAYRAMI BAYRAM GİBİ KUTLAYALIM”

Küçükbakkalköy’deki İlçe Merkezinde düzenlenen CHP Ataşehir İlçe Örgütü bayramlaşma programında konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Demir, örgüt ve partililerin bayramlarını kutlayarak; “İlçe Başkanımız Hakkı Altın Kaynak izinli olduğu ve Sivas’ta bulunduğu için bayramlaşma törenimize katılamadı. Bayram gününde aramızda olan partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Zaman zaman kırgınlıklar yaşansa da herkesin Cumhuriyet Halk Partisi’nde safları sıklaştırmasının zamanıdır. Bu gün bayram… Konuşalım, dertleşelim… Bayramı bayram gibi kutlayalım” dedi.

chp_atasehir_bayramlasma (10)

Bayram törenine katılan partililere teşekkür ederek bayramlarını kutlayan CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihan Baykal Erol, bayramın; kansız, şehitsiz, kazasız; huzur içinde, sağlıkla, mutlulukla ve refah içerisinde geçmesini diledi.

chp_atasehir_bayramlasma (2-)

“HEPİNİZE SAĞLIKLA, GÜZEL GEÇEN, İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM”

Bayram mesajı iletmek üzere söz almak isteyenin sorulması üzerine kürsüye gelen 10 yaşlarındaki Yiğit Emre Turan kürsüden ilettiği bayram mesajında partilerle iyi bayramlar dilerken; “Hepinize sağlıkla, güzel geçen, iyi bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

chp_atasehir_bayramlasma (36)

BAYRAMLAR BARIŞMANIN, DAYANIŞMANIN YAŞANDIĞI GÜNLER

Katıldığı CHP Ataşehir İlçe Örgütü Bayramlaşma töreninde, kültürümüz ve geleneklerimizde bayramların; barışmanın, dayanışmanın yaşandığı günler olduğunu vurgulayan CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, “İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde bayramların dayanışmaya, birlikteliğe ve dayanışmasına vesile olmasını gerektiğine inanıyoruz. Her gün şehit haberleri geliyor. Her gün siviller ölüyor, bombalar patlıyor. Bu ortamda ortak aklın egemen kılınmasına uzlaşıya ihtiyaç var.

chp_atasehir_bayramlasma (21)
chp_atasehir_bayramlasma (6)chp_atasehir_bayramlasma (8)

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.