Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir, Mahallelerde Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

admin | 03 Kasım 2014 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

chp_mahalle_secimCHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, mahallelerinden gelen taleple Barbaros ve Yenisahra yönetimi ve mahalle meclisini yeniliyor. Barbaros’ta CHP yürütme kurulu oluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi yaklaşan Genel Seçim hazırlıklarını hızlandırdı. Genel Merkez; yöneticiler, milletvekilleri ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Antalya’da kampa girerken il ve ilçelerde örgütler kendilerini yeniliyor.

CHP Ataşehir ilçe örgütü de startını verdiği 2015 Genel Seçim hazırlıklarını hızlandırdı. 2015 Genel Seçimlerine güçlü mahalle örgütleri ile girerek başarılı sonuç almak hedefi olan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Barbaros ve Yenisahra mahallelerinden gelen yenilenme talebi ile geçtiğimiz gün yapılan toplantıda Barbaros mahalle meclisi Yürütme Kurulu’nu yeniledi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın talebi, bölgeden ve örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcıları Türkmen Zara ve Haydar Saraçoğlu gözetiminde yapılan seçimle Barbaros Mahalle  Temsilciliği Yürütme Kurulu belirlendi. CHP Ataşehir İlçe Örgütüne bağlı Barbaros makalesi yapılanması tamamlanırken Yenisahra Mahalle Temsilciliği Yürütme Kurulu ve mahalle meclisi ile komisyonları oluşturma çalışmaları sürüyor.

Dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın çalışmalarını yürüttüklerini belirten CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Haydar Saraçoğlu; CHP Ataşehir örgütü olarak siyasi liderleri CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve hizmet liderleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi desteklediklerini ve liderlerinin bütün çalışmalarında örgüt olarak yanlarında olduklarını söyledi.

Seçimlerde mahallelerde yapılacak çalışmaları organize edecek ve CHP Barbaros Mahalle meclislerinin alt organları kadın, esnaf ve gençlik komisyonlar belirlendi.

Sekreterliklerine Akif Keçeli ve İsa Günlan’ın getirildiği Barbaros Mahalle Temsilciliği yürütme Kurulu;

Barbaros Mahalle Temsilciliği Yürütme Kurulu sekreter:

Akif Keçeli, İsa Günlan

Saymanlar:

Mustafa Kalender, Şener Çelik

Eğitim sekreterleri:

Haydar Halis, Erol Kaya

Kadın Komisyonu:

Şengül Halis, Aysel Okayı

Gençlik Komisyonu:

Orhan Kaya ve Serdar Alaca’dan oluştu.

Barbaros ve yürütme kurulunun ileri bir tarihte belirleneceği Yenisahra Mahallesi CHP’nin Ataşehir’deki en zayıf mahallelerinin arasında yer alıyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.