Hoşgeldiniz  

Çevreye Dost ‘Gripin’den Ataşehir’de Konser

admin | 04 Haziran 2015 | Ataşehir, Genel, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

Atasehir_gripin_cevre_konserAtaşehir Belediyesi’nin bu yıl 6.’sını düzenlediği Çevre Şöleni etkinlikleri kapsamında müzik grubu Gripin, Ataşehirli müzikseverlerle buluştu. Gripin’den Ataşehir’de Konser.

Çeşitli yarışmalar ve etkinliklerle geri dönüşümün önemini ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesini anlatmak için her yıl Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen çevre şöleninin bu yılki sürprizi Gripin Konseri oldu.

Davetiye veya bilet istenmeyen, tamamen ücretsiz olan konsere gelen müzikseverlerden, beraberlerinde ambalaj atıkları getirmeleri istenmişti.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere katılan müzikseverler, konser alanına girmeden önce beraberlerinde getirdikleri ambalaj atıklarını, ambalaj atığı kumbaralarına atarak çevrenin korunmasına destek verdiler.

IMG_0829

Konser alanını dolduran çoğunluğu genç Ataşehirliler, Gripin konserinde şarkıları birlikte söyleyerek eğlenceli saatler geçirdiler.

Çevre dostlarını ve müzikseverleri buluşturan konserde, geri dönüşümün önemine ve çevre kirliliğinin önlenmesine dikkat çekmek için Gripin grubu tarafından tamamen geri dönüşebilir atık malzemelerden yapılmış bateri maketi de çalındı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Gripin konserini Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Kalender Özdemir ve birim müdürler Ayten Çakır Kartal ile Zeynep Çetinkaya’nın da izledi.

Ayten Çakır Kartal yönetimindeki Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından hazırlanan konser sonrası, Gripin grubuna teşekkür amacıyla çiçek sunuldu.

IMG_6421

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.