Hoşgeldiniz  

ÇERDEBİR VAHAP YARTAŞ ANISINA TURNUVA DÜZENLEDİ

admin | 20 Ekim 2014 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

cerkes_turnuva_vahap_yartasÇerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) yaşama veda eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş anısına futbol turnuvası düzeliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Erol Tepebaşı başkanlığında İstanbul’daki Çerkeş derneklerinin birliği olan Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) bu yıl ikincisini düzenlediği futbol turnuvasını geçtiğimiz yıl yaşama veda eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş’a ithafen “VAHAP YARTAŞ ANISINA” adıyla düzenliyor.

“VAHAP YARTAŞ ANISINA” Turnuva

Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) tarafından İstanbul Maltepe’de 2.’si düzenlenecek olan “VAHAP YARTAŞ ANISINA” futbol turnuvası, 14 takımın katılımı ile oynanacak.

26,10,2014 Pazar günü Saat 12:00’da açılışı yapılacak olan “VAHAP YARTAŞ ANISINA” futbol turnuvası Maltepe’deki Altayçeşme Spor Tesisleri’nde oynanacak.

Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB)’nin “VAHAP YARTAŞ ANISINA” adıyla 2.’si düzenlenen futbol turnuvasına; Saçak, Afşar, Aliözü, Bozoğlu, Çakmak, Dodurga, Güzelyurt, Kadıözü, Karacahöyük, Karamustafa, Karga, Ovacık, Uluköy ve Yalıözü köyleri derneklerine bağlı 16 takım atkılıyor.

Guruplara ayrılacak olan 16 takımın aralarında yapacakları mücadele 1.5 ay kadar sürecek. Turnuva sonunda finale kalan takımlar arasındaki mücadele sonrasında düzenlenecek törende turnuva şampiyonu ve dereceye giren takımlar ödüllerini alacak.

Turnuva Başlangıcı ve Yeri:

Turnuva Başlangıç Ve Açılış Töreni Tarihi:   26.10.2014 Pazar

Açılış Töreni Saat : 12.00

Yer: Altayçeşme Spor Tesisleri – Maltepe

Adres: Altayçeşme Mh. Birsen Sk. Çıkmazı No:2-4 Maltepe/İst.

İrt. Tel: 0 (216) 383 77 36  

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.