Hoşgeldiniz  

Çankırılılardan Ataşehir’de Açılış Hazırlığı

admin | 07 Aralık 2014 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Atasehir_TUMATACANDERAtaşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu, yaptığı toplantılarında açılış hazırlıklarını değerlendirdi. Çankırılılardan Ataşehir’de Açılış Hazırlığı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hakan Yılmaz başkanlığında toplanan Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu alt kurumlarının belirleyerek, yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

Derneğin Küçükbakkalköy’deki merkezinde Cuma akşamı düzenlenen toplantıda bir araya gelen Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu, tamamlanan kuruluş çalışmaları sonrası açılış yapmak üzere son hazırlıkları gözden geçirdi.

Hakan Yılmaz başkanlığında Pazar sabahı kahvaltıda buluşan Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu açılış programını gözden geçirirken, açılış hazırlıkları ile ilgili değerlendirme yaptı. Açılış hazırlık komitesi kurulması kararının alındığı toplantıda, yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.

Toplantıda fikir alışverişinde bulunan kurucular Çankırı kültürünü yaşatma, İstanbullulara tanıtma ve Ataşehir’de yaşayan Çankırılıların dayanışmasını sağlamak amacı olarak belirledikleri dernek faaliyet kapsam ve ilkesini yaşama geçirme kararı alındı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.