Hoşgeldiniz  

Çankırılar Platformu ÇEKAP, Danışma Toplantısı Yapıldı

admin | 04 Aralık 2012 | Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

Çankırılar Ekonomik Kalkınma Platformu (ÇEKAP), genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı, Vahap Yartaş başkanlığında Maltepe’deki merkezinde yapıldı.

Çankırılar Platformu ÇEKAP, Danışma Toplantısı Yapıldı

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Çankırılar Ekonomik Kalkınma Platformu (ÇEKAP) üyelerin büyük bir çoğunluğunun katılımı ile danışma ve karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirmek amacı ile genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı platformun Maltepe’deki merkezinde yapıldı.

ÇEKAP Başkanı Vahap Yartaş başkanlığında yapılan toplantıya, Çankırılar Ekonomik Kalkınma Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte platforma üye olan Çankırılıların büyük çoğunluğu katıldı.

TOPLANTI RESİMLERİ Tıkla

Toplantıda konuşan Çankırılar Ekonomik Kalkınma Platformu (ÇEKAP) Başkanı Vahap Yartaş; “Yönetimdeki arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmeler sonucunda bu toplantıları birkaç aylık aralarla periyodik olarak yapmaya karar verdik” dedi.

“Bizim üyelerimizin her biri birer yönetici” diye konuşan ÇEKAP Başkanı Vahap Yartaş, “Platformda, Çankırı’nın ve Çankırılıların iyiliği için yapılacak bir şey olduğu zaman, görevlendirmeye gerek kalmadan, her üyemiz üzerine düşeni yapma yetkisine sahiptir.”dedi.

Çankırı’ya, Çankırılıya hizmetin şeref olduğunu belirten ÇEKAP Başkanı Yartaş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Sizlerin yetkileriniz Genel Kurullarda oy hakkıyla sınırlı değil. Her biriniz birer yönetim kurulu üyesi gibi çalışmalısınız. Bu gün burada sizlerin görüşlerini, fikirlerini almak için toplandık. Çankırı için yapabileceklerimizi ve yapmamız gerekenleri konuşacağız.”

“Biz Çankırı için İstanbul’dan bir ateş yaktık. Bu ateş Ankara’yı Türkiye’yi yakacak. Bayrağı en tepeye dikmeden Allah canımızı almasın. Ne istediğini bilen ve istediğini almak için mücadele eden Çankırılılar olmalıyız.”

“Cumhurbaşkanı Çankırı ziyaretinde ‘Başkanımızı tebrik ediyoruz Çankırı’da neler oluyor’ diyorsa. Ulusal TV’lere konuk ediliyorsak. Ulusal basın bizden bahseder oluyor, Bakanlar sahip çıkıyorsa, bunları sizler başardınız.”

“Sizlere, yeni bir oluşuma dahil olduğumuzun müjdesini veriyorum bugün. 78 il federasyonunun oluşturduğu Konfederasyonun toplantısına ev sahipliği yapmak nasip olacak önümüzdeki günlerde. Sizleri temsilen katıldığım ilk toplantıda gösterilen teveccüh, beni Çankırı ve Çankırılılar adına ziyadesi ile memnun etti.”

“Çıtayı yüksek tutmalıyız. Bunun için her üyemizin bir yönetici gibi çalışması gerekiyor. Ben bir kişiyim benden ne olur demeyelim. Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at ise bir orduyu kurtarır. Bunu unutmayalım.”

“Eğitim konusuna önem vereceğiz önümüzdeki günlerde. Ocak’ta önemli bir dini sohbet programı planlıyoruz. Eğitim, Kadın, Çocuk ve dini konularında bu tür toplantıları sık sık yapmamayı planlıyoruz. Her hafta Ülke TV ve Kanal 7 Televizyonlarında programlara katılıp Çankırı’yı tanıtacağız. Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) merkezinde; Bağlama, Gitar, Kuaförlük gibi alanlarda kurslar açıp gençlerimizi beceri ve meslek sahibi yapacağız ”

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.