Hoşgeldiniz  

Çankırı Vakfı Macaristan’da Hun – Türk Kurultayı’na Katılıyor

admin | 11 Ağustos 2018 | Çankırı, Eğitim, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

2 Yönetici ve 20 örenciden oluşan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıfı ekibi Vakıf Başkanı Mustafa Can’ın sponsorluğuyla 2018 Hun – Türk Kurultayı’na katılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can’ın Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıfı genel kurulunda burslu öğrencilerin kendi sponsorluğu ile 2018 Hun – Türk Kurultayı’na katılacağı vaadi gerçekleşti. Genel Kuruldaki vaadine yerine getiren Vakıf Başkanı Mustafa Can Vakıf tarafından burs verilen 20 öğrenciyi 2018 Hun – Türk Kurultayı’na katılmak üzere Macaristan’a gönderdi.

Macaristan Bugac şehrinde düzenlenecek olan 2018 Hun – Türk Kurultayı programına Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can’ın sponsorluğunda, vakıftan burslu 20 öğrenci ve 2 Vakıf yöneticisinden oluşan ekip Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gitti.

Macar-Turan Vakfı ve bu vakıf tarafından kurulan Turan Birliği tarafından düzenlenen 2018 Hun – Türk Kurultayı programına Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıfı 20 öğrencisi ve 2 Vakıf yöneticisinden oluşan ekip ile katılıyor.

2018 Hun – Türk Kurultayı Macar-Turan Vakfı ve bu vakıf tarafından kurulmuş Turan Birliği düzenleniyor..

Hun – Türk Kurultayı Turan Birliği Karpat Havzası’ndaki Macar gelenek yaşatıcıları birleştirmekte ve diğer Tiran milletleri ile yakın ilişkiler kurma hedfli çalışmalar yürütüyor.

2018 Hun – Türk Kurultayı’na katılmak üzere yola çıkan Vakıf yöneticileri Ömer Bezci ve Nuri Altay başkanlığındaki Çankırı Vakfı ekibini Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can ve vakıf yöneticileri tarafından Macaristan Budapeşte’ye uğurlandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.