Hoşgeldiniz  

Çankırı Üretimi Lastikler Satışta

admin | 16 Ağustos 2015 | Çankırı, Ekonomi, Genel, Gündem, Manşet, Türkiye A- A+

cankiri_uretimi_lastikÇankırı’da  Türk-Japon ortaklığıyla Yakınkent OSB’de kurularak üretime geçen Sumitomo Rubber AKO lastik tesisinde üretilen FALKEN marka lastikler satışa sunuldu.

Türk-Japon ortaklığıyla 2012 yılında 512 milyon dolarlık yatırımla Çankırı Tüney Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi’nde kurularak üretime geçen Sumitomo Rubber AKO lastik tesisinde üretilen lastikler satışa sunuldu.

2015 yılı sonuna kadar günlük 4 bin adet, 2019 yılı sonuna kadar günlük 30 bin adet lastik üretecek olan fabrika Çankırı’da ilk olarak FALKEN marka ile satış yapıyor.

ÇANKIRI LASTİK ÜRETİM TESİSLERİ

ÇANKIRI LASTİK ÜRETİM TESİSLERİ

Çankırı menşeli lastiklerin satışını yapan Tosyalıoğlu otomotiv sahibi Arif Hikmet Tosyalıoğlu, “Kalitenin üst düzeyde olması, Japon disiplininin ve lastik fabrikasının ortağı olan Abdülkadir Özcan tecrübesiyle birleşmesi her konuda bizi cezbetmiştir. Bunun yanı sıra bu lastiklerin Çankırı da üretilmesi bu lastiği satmamızda ki en büyük etken. Gelen müşterilerimizden çok olumlu tepkiler aldık. Satışını yaptığımız lastiği sosyal paylaşım sitesinde paylaştım. Ve lastiği görmeye bilgi almaya gelen had safhada, fiyat ekonomisinin yanında kalitenin yüksekliğiyle iç ve dış pazarda yer almayı hedefleyen bir ürün” dedi.

ÇANKIRI ÜRETİMİ LASTİK

ÇANKIRI ÜRETİMİ LASTİK

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.