Hoşgeldiniz  

Çankırı Korgun Kayıcivi Köyü İftarda Küçükyalı’da buluştu

admin | 04 Ağustos 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

Çankırı Korgun Kayicivi Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Düzenlemiş olduğu iftar Küçükyalı Aydınoğlu tesislerinde gerçekleşti.

Çankırı Korgun Kayıcivi Köyü  İftarda Küçükyalı’da buluştu

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Çankırı Korgun Kayicivi Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu iftar, Küçükyalı Aydınoğlu tesislerinde gerçekleşti.

Yardımlaşma ve dayanşmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayı içerisinde Kayıcivi Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaptığı toplu iftar organizasyonu ile İstanbul’daki Kayıçivi köylülerini bir araya getirip birlik ve beraberliklerin pekişmesine katkı sağladı.

CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Çankırı Vakfı başkanı Eşref Harmandar, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Vahap Yartaş, dernek temsilcileri ile çok sayıda Kayıçivi Köylülerinin katılımı ile Maltepe Küçükyalı- İdealtepe’de verilen toplu iftar, akşamın ilerleyen saatlerine kadar samimi sohbetlerle sürdü.

Çankırı Korgun Kayıcivi Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Klıçarslan’ın daveti ile açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Vahap Yartaş; “Bugün burada birlikteyiz, beraber iftar yapacağız. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” dileğinden sonra, “Bizi sizlerle buluşturan dernek yöneticisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

İstanbul Çankırı Vakfı Başkanı Eşref Harmandar ise yaptığı kısa konuşmada; “Ramazan ayında verilen nimetlere şükredip bu günlerin kıymetini bilelim” diyerek, “Cömert, eli açık hemşerilerim olarak hayırlı akşamlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Son olarak kürsüye gelen CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt; ”Çağrıldığım, hemşerilerimin çağırdığı, davet ettiği her yere geliyorum. Gene bu gün de davet ettiniz. Davete icabet ettim, geldim. Hayırlı Ramazanlar. Hayırlı iftarlar.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.