Hoşgeldiniz  

ÇANKIRI BELEDİYESİ DEMİRSPOR GALİP DÖNDÜ

admin | 08 Kasım 2016 | Çankırı, Genel, Manşet, Spor, Türkiye A- A+

1Çankırı Belediyesi Demirspor, Basketbol 2. Ligi Bilecik deplasmanında oynadığı ve uzatmalara giden zorlu mücadelede Bilecik Belediyesi’ni 69-72’lik skorla mağlup etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı’nın Basketbol 2 Ligi B Gurubunda mücadele eden temsilcisi Çankırı Belediyesi Demirspor Basketbol Takımı üst üste oynadığı 2. deplasman maçını da kazanarak ligin 3. haftasında çıkışını sürdürdü.

2

Pazar Günü saat 14.00 ‘de Bilecik Belediyesiyle, Bilecik Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynan maç müthiş mücadeleye sahne oldu. Maça iyi başlayan takım Bilecik oldu. Bilecik Belediyesi, ev sahibi olmanın avantajı ve seyirci desteğiyle ilk iki periyot iyi başladı.

Çankırı Belediyesi Demirspor bu dakikalarda savunmasıyla öne çıktı, rakibine savunmada duvar ördü. Özellikle takım kaptanı Ersunal Caka maça müthiş sertlik kattı ve savunmada kalitesini gösterdi. Çankırı kora kor savaştı. İlk yarı biterken savunmaların sertliği skora yansıdı; Bilecik 27, Çankırı 24 sayıyla soyunma odasına girdi.

3

Devre arasında Koç Murat Dikmen soyunma odasında yaptığı konuşmayla takımı ateşledi. 2. yarıya Bilecik Belediye evinde galibiyet alma arzusuna karşı sıkı başladı. 3. periyotta takımımız Çankırı kıran kırana mücadele etti. Özellikle takımın oyun kurucusu geçen seneden beri Çankırı formasını terleten Oğuzhan Tosun maça ağırlığını koydu ve 26 sayı attı. Maçın son periyotunda son sayıyı temsilcimiz buldu ve normal süre 62 – 62 bitti.

6

Uzatmalara giden maçta asla pes etmeyen ekibimiz mücadelesiyele takdiri hak etti. Maç sonunda mücadelesinin ödülünü galibiyetle aldı. Bilecik Belediye – Çankırı Belediyesi Demirspor: 69-72

Maç sonu açıklamalarda bulunan basketbol şube sorumlusu Cevdet Demirhan, sonuçtan memnuniyetini belirterek; “Galibiyet için buraya geldik. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. İyi hazırlandık, galibiyet aldığımız için mutluyuz. Çankırı ismini en yukarıya taşımak için bu uzun lig maratonunda mücadelemizi sonuna kadar devam edeceğiz. Bu galibiyetimizi Çankırımıza armağan ediyorum. Haftaya 12.11.2016 tarihinde Saat 15.00’da evimizde Orhan Saka Spor Salonunda oynayacağımız maça tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

45

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.