Hoşgeldiniz  

ÇANDEF Kovid Tedbirlerinden Zordaki Hemşerilerine Destek Oluyor

admin | 09 Nisan 2020 | Çankırı, Ekonomi, Genel, İstanbul, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

ÇANDEF Genel Başkan Zeynettin Aydın ve yönetim kurulu, başlattıkları kampanya ile tespit ettikleri ihtiyaç sahibi hemşerilerine ayni ve nakdi yardımla destek oluyor.  

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu ( ÇANDEF ) yönetimi, Koronavirüs (Kovid 19) salgını ile mücadele tedbirleri nedeniyle maddi sıkıntı yaşayan hemşerileri için destek kampanya başlattı.

ÇANDEF İŞİNİ VE GELİRİNİ KAYBEDEN HEMŞERİLERİNE ELİ UZAT

Küresel ölçekte etkili olan, ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid 19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, ve kısıtlamalardan etkilenerek işini ve gelirini kaybedenlere elini uzatan Genel Başkan Zeynettin Aydın başkanlığındaki İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu ( ÇANDEF ) yönetimi, kendi aralarında oluşturdukları 50 bin liralık kaynağı, hayırseverlerin bağışları ile 100 bin liraya tamamlayarak ekonomik sıkıntı çeken, ihtiyaç sahibi hemşerilerine destek amacıyla kullanıyor.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu ( ÇANDEF ) Genel Başkan Zeynettin Aydın ve yönetim kurulu oluşturdukları komisyonlarla tespit ettikleri ihtiyaç sahibi hemşerilerine, hazırladıkları yardım kolilerini ulaştırmaya başladı. Ayrıca ÇANDEF yönetimi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi hemşerilerine maddi destekte de bulunuyorlar.

ÇANDEF GENEL BAŞKAN ZEYNETTİN AYDIN’DAN AÇIKLAMA

 İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu ( ÇANDEF ) Genel Başkan Zeynettin Aydın yapılan çalışmalar ile ilgili www.itvhaber.com ‘a yaptığı açıklamada ilk çalışmada 100 bin liralık kaynak oluşturarak ayni ve nakdi yardımları başlattıklarını, hayırsever bağışçıların desteği ile bu kaynağı 200 bin liraya ulaştırmayı hedeflediklerini kaydetti.

DUYARLI HAYIRSEVERLERDEN DESTEĞİNİ İSTİYORLAR

Duyarlı hayırseverlerin desteğini isteyen Zeynettin Aydın, yaptığı açıklamada yardımın hemşerilerinin haklarına saygı göstererek reklamının yapılmayacağın, bu konuda hassa olacaklarını zor durumdaki bütün hemşerilerinie katkı vermek istediklerini vurguladı.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu ( ÇANDEF ) Genel Başkan Zeynettin Aydın yönetim kurulu adına yaptığı açılamada şu ifadelere de yer verdi:

Çankırı Dernekleri Federasyonu ( ÇANDEF ) olarak salgın tedbirleri kapsamında yaşanan mağduriyetin hafifletilmesi adına ne görev düşerse yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek İstiyoruz.

İçinde bulunduğumuz bu dönemde Tüm Çankırılı hemşehrilerimizin her daim yanında ve emrinde olduğumuzun bilinmesini isteriz. Elimizden geldiğince yapabileceğimiz her türlü yardımı yapmaktan kaçmayacağımızı elimizi uzatmaktan çekinmeyeceğimizi bildiririz.

Cumhurbaşkanımız, Sağlık personelimiz, polis ve Asker kardeşlerimiz, Mezarlık Çalışanlarımız basta olmak Üzere Allah devletimize zeval vermesin.

Hemşehrimiz nerde biz ordayız Çankırılının ve kıymetli dostlarımızın her zaman yanında ve hizmetinizdeyiz.

Saygılarımla

Zeynettin AYDIN

ÇANDEF GENEL BAŞKANI

ÇANDEF OLARAK DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN HER DAİM YANINDA VE HİZMETİNDEYİZ#ÇANDEF olarak, İçinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerde İhtiyaç sahibi olan HEMŞEHRİLERİMİZE ilk etapta 100 bin TL lik nakti yardım edeceğiz.İletişim : 0 546 747 22 44 – 0 532 215 02 520 532 651 40 00 PAYLAŞIP DUYURMANIZI RİCA EDİYORUZ

Zeynettin Aydın paylaştı: 6 Nisan 2020 Pazartesi
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.