Hoşgeldiniz  

Çandef Genel Başkanı, İşadamı VAHAP YARTAŞ Trafik Kazası Geçirdi

admin | 28 Ağustos 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

ÇANDEF / İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Çankırılı işadamı Vahap Yartaş, Atkaracalar – Çerkeş arasında, girdiği şeker komasına bağlı olarak trafik kazası geçirdi.

Çandef Genel Başkanı, İşadamı VAHAP YARTAŞ Trafik Kazası Geçirdi

Recep Kenan/Ataşehir

(ÇANDEF) İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre; Çandef Genel Başkanı, Çankırılı işadamı Vahap Yartaş’ın durumu iyi. Yakın zamanda tabucu olup İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

ÇANDEF / Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Dereli tarafından yapılan, Vahap Yartaş’ın geçirdiği trafik kazası ile ilgili açıklama;

26.Ağustos Pazar günü Atkaracalar ilçesinden yola çıkmış. Çerkeş ilçesine 25 km.mesafe kala E-80 karayolunda şekerinin yükselmesi neticesinde araba hakimiyetini kaybederek tek taraflı trafik kazası geçirmiştir.

Kazanın duyulması ile çevrede bulunanların yardımı ile Çerkeş Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Genel Başkanımız hastanedeki ilk tedavisinin ardından, Ankara Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği, bu sabah yanında refakatçi olan ailesi ile görüştüğümde durumunun iyi olduğu, şuurunun yerine geldiği, şekerinin normale dönmesi için uğraşıldığı bilgilerini tarafıma iletmişlerdir..

ÇANDEF / Genel Başkanımız Sn. Vahap YARTAŞ ’a; ÇANDEF Yönetimi adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.