Hoşgeldiniz  

Cafer Aktürk’e İBB’nin Gemi İşletmeleri’nde Görev

admin | 22 Kasım 2019 | Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart seçimlerinde Ümraniye’den CHP’nin Belediye Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Cafer Aktürk, İBB Gemi İşletmeleri’nde başkanvekili görevine atandı.

23 Haziran’da ikinci kez göreve seçilen Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey görevlendirmeler devam ediyor.

Ümraniye’den CHP’nin Belediye Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Cafer Aktürk İBB’nin Gemi İşletmeleri’nde başkanvekili görevine atandı.

Geçtiğimiz ay atanan daire başkanlıklarından sonra İBB’!deki yapılanmasını sürdüren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapılanmasını başkan vekillerinin atanması devam ettirdi.

Haftanın son iş gününde bölgemiz Anadolu yakasından sürpriz iki isim Cafer Aktürk ve Özgen Nama’yı İBB’de başkan vekili olarak görevlendirildi.

CAFER AKTÜRK KİMDİR?

1975 yılından itibaren İstanbul Ümraniye’de yaşamakta olan Cafer Aktürk 1965 Sivas Zara doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi Makina mühendisliği bölümünden 1986 yılında Makina Mühendisi olarak mezun oldu. Yine aynı üniversitede 1988 yılında Endüstri Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. 1988 yılında kurduğu mühendislik şirketinde halen aktif olarak ticari faaliyetini yürütmekte.

1988 yılında mühendislik şirketi kurarak, ticari faaliyetlerini sürdürüyor. 2011 yılında siyaset sahnesine çıktı ve 2012-2014’te ilçe sekreterliği, 2015 Aralık ayından itibaren de ilçe başkanlığı görevini yerine getirdi. Makine Mühendisleri Odası, Tesisat Mühendisleri Derneğine üyedir. Bolucan Köyü Derneğine 3 yıl kurucu başkanlık yaptı. Sivas Zara Yardımlaşma Derneği kurucu yönetim kurulu üyeliği ve Zara Dernekler Federasyonu ile SİVKON dernek üyeliği bulunuyor. Cafer Aktürk, evli ve bir çocuk babasıdır.

Cafer Aktürk, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den İstanbul İli, Ümraniye İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.