Hoşgeldiniz  

Büşra Ahlatcı Uefa B-Antrenör Kursunu Başarıyla Tamamladı

admin | 07 Aralık 2017 | Manşet, Spor A- A+

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen UEFA B-Antrenör Kursu tamamlandı. Milli futbolcu Ataşehir Belediyespor’un eski oyuncusu Büşra Ahlatcı da Antrenör Belgesi hakkı kazandı.

İlk etap çalışmaları Antalya’da yapılan kursun ikinci etap çalışmaları da TFF Riva Tesislerinde gerçekleştirildi. Toplamda 30 gün süren çalışmalarda teorik bilgilerin verilmesinin yanı sıra pratik çalışmalar da yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen kursları başarıyla tamamlayan milli futbolcu Büşra Ahlatcı da UEFA B-Antrenör Belgesini almaya hak kazandı.

Çalışmalara bir dönem Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımında forma giyen milli futbolcu Büşra Ahlatcı da katıldı. Genç futbolcu çalışmalar sonrası yapılan saha uygulamalarında gösterdiği başarılı performansla eğitici hocaların da takdirini kazandı.

Büşra Ahlatcı, 13 yıllık bir futbol geçmişi olduğunu belirterek, “Bugüne kadar yılmadan, azimle çalıştım. Milli takımların çeşitli kademlerinde forma giydim, kaptanlık yaptım. Başarılı olmanın ilk koşulunun disiplinli ve düzenli çalışmak olduğunun bilincindeyim. Bu belge için de kendimi hazırlıyordum” dedi.

Ahlatcı, bugüne kadar olan spor yaşamında kendisine her türlü desteği veren ailesine de teşekkür ederek, “Ailem başarımın en önemli unsuru… Verdiğim her kararda yanımda oldular, beni desteklediler. Spordaki başarılarım çevremdeki genç kızlara da örnek oluyor. Bu durum beni ayrıca gururlandırıyor” şeklinde konuştu.

Ahlatcı, UEFA A-Antrenör Kurslarına katılabilmek için gerekli olan 2-3 yıllık çalışma sürecini de başarıyla tamamlamak için gerekli hazırlıkları yaptığını ifade etti.

Ahlatçı, çeşitli kulüplerden altyapıda çalışması konusunda teklifler geldiğini de sözlerine ekledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.