Hoşgeldiniz  

Bursa’da ördeğe tecavüz ördek komada

admin | 13 Eylül 2012 | Gündem, Manşet, Türkiye A- A+

Bursa’da Osmangazi ilçesinde 50 yaşında ve 4 çocuk babası bir kişi ördeğe tecavüz etmek iddiası ile gözaltına alınırken, ördeğin komaya girdiği bildiriliyor.

Bursa’da ördeğe tecavüz ördek komada

Bursa’da bir kişi ördeğe tecavüz etmekten gözaltına alındı, tecavüz edildiği iddia edilen ördek komaya girdi.

Bursa’da bir kişi ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde meydana geldi.

D.A. ve S.A. çiftine ait ördeğe, damatları A.Ç’nin tecavüz ettiği ileri sürüldü. Kayınpeder S.A, evlerinin terasında yatan zanlının yatağının içinde ördek tüyleri ve kan görünce polisi aradı. 50 yaşında ve 4 çocuk babası olan inşaat işçisi A.Ç., ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Tecavüze uğrayan ördek ise Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’ne kaldırıldı. Ördeğin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

77 yaşındaki kayınpeder S.A, “Geceleyin geldi. Israrla terasta uyumak istediğini söyledi. Terasta bir yatak vardı. Ben onu terasta bırakıp aşağı indim. Sabah kalktığımda yatağın üzerinde tüyler ve kanlar vardı. Kümesi açtığımda ördeğin güçlülükle yürüdüğünü ve sendelediğini gördüm. Şikayetçi oldum. Polis kümesin ve ördeğin fotoğrafını çekti” dedi.

Şüpheli A.Ç., karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, kendisine iftira atıldığını söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.