Hoşgeldiniz  

Beyoğlu Öğretmenevi 22 Yılını Kutladı

admin | 23 Aralık 2012 | Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

foto 030Beyoğlu’nda, İlk hizmete başladığı 1990 yılından bu yana hizmet veren Beyoğlu Öğretmenevi, 22. Yılını personel ve yakınlarının da katıldığı bir gece ile kutladı. 

Recep Kenan/Ataşehirweb.com
1990’dan bu yana “Siz kalbinizi, biz evimizi açtık” sloganı ile Beyoğlu’nda hizmet veren Beyoğlu Öğretmenevi 22. Yılını Kutladı.
Beyoğlu’nda, İlk hizmete başladığı 1990 yılından bu yana hizmet veren Beyoğlu Öğretmenevi, 22. Yılını personel ve yakınlarının da katıldığı bir gece ile kutladı.
Beyoğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü İlhan Kuşçan konuşmasında; “Beyoğlu Öğretmenevi, Müdür   İlker ERARSLAN döneminde bir çok ilk yaşadı “ dedikten sonra, “ inanıyorum ki bundan sonra da bir çok ilki yaşayacaktır” dedi.
Beyoğlu Öğretmenevi Müdürü İlker ERARSLAN;  Beyoğlu Öğretmenevi’nin 22. Yılında, kendi ürünlerini üreten, marka değeri olan, personeline verdiği eğitim ile hizmette kaliteyi yakalayan,  mali istikrarı sağlayan bir kurum haline geldiklerini ifade etti.
“Zamanımızı günü kurtarmakla değil, geleceği planlamakla geçiriyoruz.” diyen Müdür   İlker ERARSLAN; gelecekte birlikte gerçekleştirecekleri hedefleri belirlediklerini ve birçok ilkleri birlikte yaşayacaklarını belirtti.
Daha sonra kesilen pasta töreni ile birlikte, Beyoğlu Öğretmenevi 22. Yılını tamamlayan Mustafa Maraş’tan başlayarak personellere rozet takıldı.
22 Yılını tamamlayan personel Mustafa Maraş’ın kısa konuşmasından sonra gece, personel ve yakınlarının eğlence programı ile devam etti.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.