Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi, ‘Yaşasın 23 Nisan, Yaşasın Cumhuriyet’

admin | 20 Nisan 2020 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi TBMM’nin açılışının 100. Yılı ve 23 Nisan mesajı: “Atatürk’ün bizlere emanet ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”

Küresel salgın Koronavirüs (Kovid 19) pandemisi tedbirleri kapsamındaki kısıtlamalar nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 100. Yılı kutlulama törenleri yapılamayacak.

Pandemi tedbirleri kapsamındaki kısıtlamalar nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 100. Yılı Ataşehirliler de evlerinde kutlayacak.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 100. Yılı kutlamaları kapsamında mesaj yayınladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 100. Yılı kutlama mesajı:

“Değerli Ataşehirliler,

Tam 100 yıldır bu topraklarda egemenlik kayıtsız şartsız milletimizin…

Bugün bizim karanlıktan aydınlığa kavuştuğumuz gün. Bugün bağımsızlığımızı tüm dünyaya haykırdığımız gün… Bugün 23 Nisan, kurtuluş mücadelemizde bizlere ışık tutarak yol gösteren, yeni bir tarihin başlangıcı, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açıldığı gün…

Sevgili Komşularım, Sevgili Çocuklar!

23 Nisan, bu topraklarda özgürlüğe ve barışa duyulan özlemin nişanesi, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza armağan edilen en şanlı bayramımızdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Bizler bugün içinde bulunduğumuz küresel salgın nedeniyle evlerimizde olabiliriz, ama ülkemize duyduğumuz sevgimiz ve inancımız çok büyük. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımızı asla unutmayın.

Bu güzel günün aydınlık ve huzur dolu yarınların müjdecisi olmasını umut ediyor, yine hep birlikte el ele kutlayacağımız nice bayramlar diliyorum.

 “Yaşasın 23 Nisan, Yaşasın Cumhuriyet”…

Battal İLGEZDİ

Ataşehir Belediye Başkanı”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.