Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi, ‘İmar Ataşehirliye Lütuf Değil, Asli Görevimiz’

admin | 11 Ocak 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

imar_battal_gazete‘İmar Lütuf Değildir. Ataşehirliler haklarını almıştır’ diye konuşan Başkan Battal İlgezdi ile samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşiyi sunuyoruz sizlere İnternet SONHABER gezetemizde.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehir’in onaylanan Yenisahra ve Çevresi 1/5000 lik imar planı ile ilgili görüşlerini almak için, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İgezdi’nin makamında görüştük.

Ataşehir’in Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarının, İstanbul Büyükşehir Belediye meclisi’nde onaylanması ile ilgili konuşan, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Kurumlar asli görevlerini yapıyorlar. Yenisahra ve Barbaros mahallelerine verilen imar lütuf değildir. Yenisahra ve Barbaros mahalleleri haklarını almıştır. İmar Ataşehirlilerin doğal hakkı.”dedi.

Birlikte kurulduğu 9 ilçeden 8’inin imar planları çıkmasına rağmen şimdiye kadar çıkmayan, uzun süredir beklediği imar planlarının ilk etabı olan, Yenisahra ve Barbaros mahallelerini kapsayan imar planının İBB Meclisinde onaylanması ile Ataşehir’in İmar Planları çalışmalarının sonuçları gelmeye başladı.

Ataşehir’in tümü ve onaylanan ilk etap olan Yenisahra ve Çevresi 1/5000 lik imar planı ile ilgili görüşlerini almak için, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İgezdi’yi makamında ziyaret ettik.

“İmar Lütuf Değildir. Ataşehirliler haklarını almıştır” diye konuşan Başkan Battal İlgezdi ile samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşiyi sunuyoruz sizlere İnternet SONHABER gezetemizde.

İnternet SONHABER gezetemizin yeni sayısında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İgezdi ile Ataşehir’in dünü, bugünü ve yarınının konuşulduğu röportajımızı ayrıntıları ile okuyabilirsiniz.

Ayrıca aşağıdaki linklerden sitelerimizden de okuyabilirsiniz hem haber hem de röportaj formatında;

Ataşehirweb.com Röportaj

Ataşehirweb.com Haber

İtvhaber.com Haber Röportaj

Linkler geliyor…

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.