Hoşgeldiniz  

Batı Karadeniz Zeynel Parmaksız’a Konuk Oldu

admin | 18 Şubat 2013 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

vizyon_ismail kabakçı_zeynel parmaksız_erol tepebaşı  (10)Vizyontürk Televizyonu Yöremiz Töremiz programında İsmail Kabakçı, Mehmet Alver ve Erol Tepebaşı Zeynel Parmaksız’a konuk oldular.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Vizyontürk Televizyonu Yöremiz Töremiz programı yapımcısı Zeynel Parmaksız;Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Tüm Sinop Dernekler Federasyonu Genel Başkanı (TÜSİDEF) ve Siyad Onursal Başkanı İsmail Kabakçı, Kastamonu Araç Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Alver, Çankırı Dernekleri Başkan Yardımcısı Çerkeş Dernekleri Birliği Başkanı Erol Tepebaşı’nı misafir etti.

PROGRAM FOTOLARI Tıkla 

Vizyontürk Televizyonu program yapımcısı Zeynel Parmaksız’ın Yöremiz Töremiz programına; Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki iller Kastamonu, Sinop, Çankırı ve Çorum derneklerinin konfederasyonlaşama çalışmaları içinde olan birlik temsicileri, İsmail Kabakçı, Başkanı Erol Tepebaşı ve Mehmet Alver konuk oldu.

Bölge derneklerinin birleşmesinin güç birliği açısından öneminin vurgulandığı programda konukların görüş ve önerilerini alan Parmaksız, amacının bölgesel işbirliğini sağlayarak bölge halkının talep ve isteklerinin dikkate alınmasın sağlamak için siyasi ve idari birimlere giderken harket birliği oluşturup etkisini güçlendirmek olduğunu söyledi.

“Biz genellikle insanlarımızın değerini öldükten sonra anlarız.”diyen İsmail Kabakçı; Çorum, Çankırı, Kastamonu ve Sinop başta olmak üzere bölge halkının sesini duyurmaktaki katkılarından dolayı Vizyontürk Televizyonu Yöremiz Töremiz programı yapımcısı Zeynel Parmaksız’a teşekkür etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.