Hoşgeldiniz  

Başkan İlgezdi ‘Ortak Paydamız Ataşehir Girişimi’ne Konuk Oldu

admin | 19 Mayıs 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

ortak payda ataşehir‘Ortak Paydamız Ataşehir Girişimi’ tarafından Ataşehir’de siyaset üstü bir oluşum üzerinden, Ataşehirlilik bilinci ve geleneği oluşturma ve yerleştirme çalışmaları sürdürülüyor.

Recep Kenan/haberinasli.com

Muharrem Ödemiş başkanlığında ve “Ortak Paydamız Ataşehir Girişimi” çatısı altında; Ataşehir’deki sivil toplum kuruluşu, spor kulüpleri, temsilciler, kanaat önderleri ve Ataşehir’in önde gelen esnaflarının bir araya gelerek, Ataşehir’in sorunlarına kaynağında çözüm arama ve Ataşehirlilik bilinci oluşturma çalışmalarının ikincisinde, Ataşehir’in yerel yöneticisi Belediye Başkanı Battal İlgezdi konuk oldu.

“Ortak Paydamız Ataşehir Girişimi” tarafından, Ataşehir’deki sivil toplum kuruluşu, spor kulüpleri, temsilciler, kanaat önderleri ve Ataşehir’in önde gelen esnaflarını Başkan Battal İlgezdi ile buluşturan ve Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya; Ataşehir belediye Başkanı Battal İlgezdi, başkan yardımcıları Sadık Kayhan, İlhami Yılmaz, İsmail Kabakçı, Hüseyin Hışman ile birlikte birim müdürlerinden oluşan kalabalık bir ekip ile katıldı.

Başkan Muharrem Ödemiş’in açılış konuşması ile başlayan toplantıya Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin, Ataşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattığı sunum ile devam edildi.

Göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık 4 yıllık dönem içerisinde yapılan çalışmaları özetleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; yapmayı planladıkları ve devam eden projeler hakkında açıklamaları ile konuşmasını tamamladı.

Daha sonra Ataşehir’in önde gelenlerinden oluşan katılımcıların sorularını, teknik ekibinin de desteği ile cevaplayan Başkan Battal İlgezdi, Ataşehir’in sorunları ve Ataşehir Belediyesi’nin bu sorunların çözümüne yönelik çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantı sonunda, bir sonraki toplantıya Ataşehir’in imar sorun ve diğer konularını konuşmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın davet edilmesi kararlaştırıldığı ifade edildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.