Hoşgeldiniz  

BAŞKAN İLGEZDİ EVLENDİRME SARAYI’nı SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE NİKAHLA AÇTI

admin | 14 Şubat 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

nikah_5Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi’nin Evlendirme Sarayı’ını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde  3 çifte kıydığı nikahlarla hizmete açtı. 

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehir Belediyesi’nin Ataşehirlilerin en mutlu günlerine tanıklık edecek Evlendirme Sarayı Sevgililer Günü’nde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kıydığı nikahlarla hizmete açıldı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Başkan İlgezdi “EVET” diyerek evliliklerine ilk adımı atan çiftlerin nikahlarını bizzat kendisi kıyarak hem 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hem de Ataşehir Belediyesi’nin Evlendirme Sarayı’nın açılışına özel bir anlam kazandırmış oldu.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Bu güzel ve özel günde sizleri karı koca ilan ediyorum” sözleri ile gerçekleştirdiği ilk nikah kıyma töreniyle Ataşehir Belediyesi’nin Evlendirme Sarayı’ını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

RESİM GALERİSİ Tıkla

Ataşehir Belediyesi’nin Evlendirme Sarayı’nda düzenlenen törende; açılış ve Sevgililer Günü olması sebebi ile 3 çifte ait nikahlar Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından kıyıldı ve nikahları kıyılan çiftler ile salondaki yakınlarına Başkan İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi tarafından karanfil dağıtıldı.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.