Hoşgeldiniz  

Başbakan Erdoğan’dan Engellilere Çifte Müjde

admin | 13 Şubat 2013 | Eğitim, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

erdoğanAk Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; Engelli atamalarının yapılacağı ve engellilere öğretmenlik yolunun açılacağını söyledi.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısından engelilere 2 yeni müjde verdi.
Parti grup toplantısında konuşan Erdoğan, toplantıda engellilere atama yapılacağını ve engel durumu uygun olanların öğretmen olabileceğini açıklandı.

Engellilere atama müjdesi

Şuanda kamuda 27bin 224 engelli kardeşimiz istihdam ediliyor. 2013 yılında 8 bin 115 engelli kardeşimizi daha kamuda istihdam edeceğiz.
Engelliler öğretmen olacak

Müjdelerimiz bitmedi. Engelli öğretmenlerimizle ilgili bir çalışma başlattık. 2012 engelli sınavına giren adayların arasından engel durumu uygun olanları öğretmen olarak atayacağız. Engelliler de bal gibi öğretmen olur, hem de çok iyi öğretmen olur.

Engellilerle ilgili bir adım da onların eğitimiyle ilgili olacak. Aylık masrafı 105 lira olan masraf da tamamen devletimiz tarafından karşılanıyor. Bu adımın da yine hayırlı olmasını diliyoruz.

Ayrıca Başbakan Erdoğan engelliler ve 65 yaş üzeri vatandaşların ulaşımlarının da ücretsiz olacağını ifade etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.