Hoşgeldiniz  

BAKAN MEHMET MOĞULTAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

admin | 08 Temmuz 2017 | Genel, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

ABD’de tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında vefat eden eski bakan Mehmet Moğultay, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün vefat eden 72 yaşındaki eski bakan Mehmet Moğultay bir süredir Amerka’da bir hastanede tedavi görüyordu. Moğoltay, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

  1. ve 50’nci hükümetlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı görevlerinde bulunan 72 yaşındaki Mehmet Moğultay Amerika’da cenaze_Mehmet-Mogultaytedavi gördüğü hastanede vefat etmişti.

Moğultay’ın cenaze namazı bugün öğle namazını müteakip İstanbul Teşvikiye Camii’nde kılındı. Cenazeye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Moğultay’ın eşi, çocukları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yakınlarının taziyeleri kabul ettiği törende Moğultay’ın Türk bayrağına sarılı tabutu polis memurlarının omuzlarında cenaze aracına taşındı. Moğultay’ın cenazesi, alkışlar eşliğinde ve atılan karanfiller ile birlikte Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.