Hoşgeldiniz  

Aziz Yııldırım Çankırıspor’un tesis açılını yaptı

admin | 05 Eylül 2012 | Çankırı, Gündem, Manşet, Spor A- A+

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çankırı’da vali Vahdettin Özcan ile görüştü, Çankırıspor’un tesis açılışını yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çankırı’da vali Vahdettin Özcan ile görüştü, Çankırıspor’un tesis açılışını yaptı.

Çankırı’da valilik binası önünde, Vali Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor’un Kulüp Başkanı Sevda Karaali tarafından karşılanan Yıldırım’a, burada toplanan bir grup Fenerbahçe taraftarı tezahüratta bulundu.

Valilik şeref defterini imzalayan Yıldırım’ı makamında kabul eden Vali Özcan, başkana kentle ilgili bilgiler aktardı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, yaptığı konuşmada, bir organizasyonda tanıştığı Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali’nin kendisini kente davet ettiğini söyledi.

Çankırı’nın Anadolu’nun güzel kentlerinden biri olduğunu anlatan Yıldırım, şunları kaydetti: ”Daha önce gelmek istemiştim ancak malum durumlar nedeniyle gelememiştim. Ben 1970’de Bolu Genç Karma ile beraber Çankırı’ya geldim, burada maç yapmıştık. Bizler gelip geçiciyiz. Seçilerek gelen, belli bir süre görev yapan insanlarız. İnsanların geride eser bırakması onurdur. O yüzden kulüp başkanını kutluyorum. Çankırı’nın spor anlamında eksiklikleri var. Buradan hem Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, hem spor teşkilatına hem de Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrı yapıyorum. Buraya yatırım, saha yapmaları lazım. Saha yapılırsa genç oyuncular yetişir. Türk futboluna katkı olur.” Vali Özcan, Yıldırım’a tuz lambası ile yöresel vazo hediye etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in tarihi çamaşırhanede verdiği yemeğe katılan Yıldırım, burada Vali Özcan’a Çankırıspor’a katkılarından dolayı plaket takdim etti. Daha sonra Çankırıspor’un tesis açılışını yaparak incelemelerde bulunan Yıldırım, Buğday Pazarı Medresesi’ni gezdi.

Çankırıspor’un bir süre antrenmanını da izleyen Yıldırım, istekleri üzerine Fenerbahçe taraftarlarının formalarını imzaladı.

Milliyet

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.