Hoşgeldiniz  

AYEDAŞ’ TA SİGARA BIRAKMA KAMPANYASI

admin | 20 Kasım 2012 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Sağlık A- A+

AYEDAŞ Genel Müdürü Mükremin ÇEPNİ’nin başlatığı kampanya çerçevesinde, sigarayı bırakmak isteyen 245 personele sağlanan destek ile kısa sürede sonuçlar alındı.

AYEDAŞ’ TA SİGARA BIRAKMA KAMPANYASI

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), personeline sigarayı bıraktırmak için kampanya başlattı.

AYEDAŞ Genel Müdürü Mükremin ÇEPNİ tarafından bizzat başlatılan kampanya çerçevesinde önce, sigarayı bırakmak için destek isteyen personeli tespit etmek amacıyla anket yapıldı ve anket çalışması sonucunda sigara bırakmak için destek isteyen 245 personel tespit edildi.

AYEDAŞ, İkinci adım olarak Türkiye Yeşilay Derneği’nin de desteğiyle ile “Sigaranın zararları ve sigarayı bırakmanın yolları” konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

AYEDAŞ Çalışanlarının sağlık risklerini ön planda tutan Genel Müdür Mükremin ÇEPNİ’ nin yakından ilgilendiği kampanya kısa sürede etkili oldu ve 11 AYEDAŞ personeli sigarayı bırakma başarısı gösterdi.

AYEDAŞ Genel Müdürü Mükremin ÇEPNİ çok kısa sürede hayatından sigarayı çıkaran personele teşvik amacıyla sembolik hediyeler verdi.
AYEDAŞ Genel Müdürü Mükremin ÇEPNİ; AYEDAŞ ekibinin son ferdi de sigarayı bırakana kadar bu çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.