Hoşgeldiniz  

Aydın Halk Ege Et İzmir Buca’da Şube Açtı

admin | 08 Ocak 2020 | Ekonomi, Genel, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla 2014 yılında kurulan Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Halk Ege Et, il dışındaki ilk şubesini İzmir Buca’da açtı.

Üreticiden tüketiciye kaliteli ve güvenilir etin en kısa yoldan halka ulaşması için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla 2014 yılından kurulan Halk Ege Et, il dışındaki ilk şubesini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katılımıyla İzmir Buca’da açtı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla 2014 yılından bu yana üreticiden tüketiciye kaliteli ve güvenilir etin en kısa yoldan halka ulaşması için şubeler açan Halk Ege Et, il dışındaki ilk şubesini İzmir Buca’da açtı. Şubede Türkiye’nin dört bir yanında üretilen ürünler uygun fiyata satışa sunuldu. Açılışa İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, ilçe belediye başkanları ve milletvekilleri katıldı.

Başkan Soyer, İzmir’de üretici dükkanları açılacağını belirterek, “Bugünden sonra İzmir’de öncelikle Kemeraltı’ndan başlayarak Köy Koop’la işbirliği içinde, Köy Koop’un üretici kooperatifleriyle işbirliği içinde 81 vilayetten kooperatiflerin ürettiklerini İzmir’de, Aydın’da, Muğla’da satmaya başlayacağız. Bunun için üretici dükkanları açmaya başlıyoruz.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.