Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Yaz Spor Okullarına kayıtlar başlıyor

admin | 31 Mayıs 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Spor A- A+

BB-YazOkuluAtaşehir Belediyesi’nce; Futbol, Basketbol, Voleybol, Tekvando, Jimnastik, Yüzme ve Tenis dallarında düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başlıyor.

Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başlıyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, Tekvando, Jimnastik, Yüzme ve Tenis dallarında düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen Ataşehirli aileler, başvurularını 03 Haziran’dan itibaren; Ataşehir Belediyesi Merkez Binası, ATAMEM, Esatpaşa İmam Hatip Lisesi Spor Salonu ile Kayışdağı Lions, Aşıkveysel ve Yeni Çamlıca Ataevlerine yapabilirler.

Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’na katılmak için Ataşehir’de ikamet ediyor olmak ve çocuğun kimliği, sağlık raporu (aile hekimliği ya da devlet hastanesinden) gerekiyor. Yüzme kurslarına katılmak için ayrıca; 10 yaş altına idrar tahlili, aşı karnesi fotokopisi, 10 yaş üstü için ise bu raporun yanısıra hepatit b ve hepatit c testleri gerekiyor. Her yıl yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak yararlandığı spor okullarında kontenjanlar dolana kadar tüm branşlarda kayıt alınacak.

17 Haziran haftasında başlayacak ve hafta içi günlerde devam edecek Yaz Spor Okulları’na; Futbol ve Basketbolda 7-13, Voleybol ve Tekvandoda 6-13, Jimnastikte 5-10, Yüzmede 4-13 ve Teniste de 8-13 yaşları arasındaki çocuklar katılabilecek.

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.