Hoşgeldiniz  

Ataşehirli CHP’liler Yemekte Buluştu

admin | 29 Aralık 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Ataşehir_Chp_yemekli_gece 1 (45)Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ataşehir Salon Trio’da düzenlediği yemekli gecede, Ataşehir’deki partilileri ve milletvekillerini bir araya getirdi.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu yemeğe katılım oldukça yüksek oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, düzenlediği yemekli gecede Ataşehir’deki partilileri bir araya getirdi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın Salon Trio’da düzenlediği gecede partililerin yoğun ilgisi sonucu salonlar tamamen doldu. Bir kısım davetli ayakta kaldı.

Saat 19.00’da başlayan, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemekli gecede; İstanbul 1, bölge milletvekilleri Mahmut Tanal, Kadir Gökmen Öğüt, Celal Dinçer, Müslim Sarı, CHP Parti Meclisi Üyesi Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkanvekili Semih Selimoğlu, CHP İstanbul İl Yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İnci Beşpınar, İlhami Yılmaz, Abdulah Der, İsmail Kabakçı, Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediye Meclisi üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe yöneticileri, Ataşehir mahalle muhtarları ve çok sayıda partili, üç kattan oluşan SALON TRİO’nun 1500 – 2000 kişi kapasiteli salonlarını tamamen doldurduğu gibi yer yer ayakta kalanlar oldu.

FOTO GALERİSİ

 

Atınkaynak “Medya ve Üniversite Özgür Değil”

“2012’yi kapatıp 2013‘e gireceğimiz şu günlerde, iktidar hazırlığı yaptığımız buluşmamıza hoş geldiniz” diyerek açılış konuşmasına başlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, göreve gelince parti içi demokrasiyi harekete geçirdiklerini belirtip, daha özgür, daha gelişmiş bir Türkiye hedeflediklerin ifade etti.

İstanbul Belediyesini alarak Adalet ve Kalkınma Partisini geldiği yere göndereceklerini belirten CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak “Güçlerimizi birleştirirsek, güç birliği yaparsak iktidar yürüyüşümüzü kimse durdurmaz. İşsizlik ve yolsuzluk almış başını gidiyor.”diyen ve üniversitelerin özgür olmadığına dikkat çeken Altınkaynak; “Medya özgür değil.”deyip; sadece yandaş medyanın konuştuğunu belirtti. Bu gidişe dur demenin zamanının geldiğini ifade eden Hakkı Altınkaynak sözlerini şöyle sürdürdü; “Zaman ayrılıkçılara fırsat vermeden bir olmanın zamanı. Toplumumuzun tüm kuruluşlarının CHP çatısı altında buluşturup birleştirmeliyiz. Daha çok çalışan ve üreten bir örgüt olacağız. Biz sadece yapmadıklarımızdan değil, yaptıklarımızdan da sorumlu bir örgüt olacağız. Halkımızla yan yana olacağız. Nerede haksızlık varsa biz orada olacağız. 14 Eylül’de imar için 4 bin kişiyle kurduğumuz gibi gerekirse yine çadır kurarız. Ataşehir’de yakacağımız meşale İstanbul’u, İstanbul’da yanan meşale ise tüm Türkiye’yi ateşleyecektir.”dedi.

Battal İlgezdi “Ataşehir 20 Sene Daha CHP’nin.”

2013’ün bütün Ataşehirliler için mutlu bir yıl olmasını dileyerek sözlerine başlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Ataşehir’den başlayarak İstanbul’u ve Türkiye’yi alarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakanyapacağız. Bundan sonra toplantılarımızı Ataşehir’imizin kendi kültür merkezlerinde yapacağız.”

İstanbul’da en başarılı belediye kendilerinin olduğunu iddia eden Başkan Battal İlgezdi;” En çok park yapan belediyeyiz. Nikah Sarayı tamamlanmak üzere. 2013’ün başında Ocak ayının 10’unda belediye yeni binasına taşınıyor. Binamız Türkiyenin en çağdaş belediye binası olacak. Örnek mahallesi ve İçerenköy’deki kültür merkezlerinin yapımı devam ediyor yakında onların da açılışını yapacağız.”dedikten sonra sözlerine şöyle devam etti;
“Günlerdir basında bana, arkadaşlarıma ve partimize saldırılar var. Ben muhalefet belediyesinin başkanıyım. Benim bir açığımı bulsalar 20 dakika tutmazlar. Ataşehir Belediye’sini bu güne kadar 33 müfettiş denetledi. Şu anda bile belediyede müfettiş var. Bu asılsız iddialar ile bana, arkadaşlarıma ve partimize saldıranlar yargı önünde hesap verecekler. 200 Liralık Tazminat davası açtım Mehmet Baransu’ya. Hodri meydan.

Ben CHP’li olmaktan onur duyuyorum. CHP’de dil, din ve ırk ayrımı olmaz. Bizler ezana ve camiye bağlı bir partiyiz. İnönü çok partili sisteme geçişi sağlamasaydı bugün belki mandaydık. Halkımızın geleceği Kılçdaroğlu’nun başbakanlığında. Başarı mutlaka sokaktan gelir. Gençliğin ve kadının olmadığı yerde başarı olmaz. Bir birbirimize ve partimize sahip çıkmanın zamanıdır.

Bizim iddiamız Ataşehir değil İstanbul ve Türkiye olmalı. Kılıçdaroğlu hem İstanbul’u hem Türkiye’yi istiyor. Başbakan ise Ataşehir’i istiyor. İstiyorlarsa gelsinler, alsınlar. Açalım partimizin kapılarını. İstanbul’u kiminle kazanacaksak o aday olsun. İstanbul’da belediyeyi alamazsak Türkiye’yi alma şansımız yok. Ataşehir’de sıkıntı yok Ataşehir 20 sene daha CHP’nin.
Salıcı “CHP Rozetli Herkes Adayımız”

Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı’nın yemekli toplantısına il yöneticileri ile katıldığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Uludere’de bombalamada ölen 34 yurttaşımızın olayı için yeterli istihbarat çalışması yapmadan, kimden geldiği belli olmayan bombardıman emri verildiğini iddia ederek; “Ülkemizin birçok kurumundan ses çıkmadı.”dedi.

Olabildiğince geniş alanda halkı kucaklayacaklarını ifade eden Salıcı sözlerine şöyle devam etti; Bu gün üniversiteleri konuşuyoruz. Kürtaj ne oldu? İdam ne oldu? Asgari ücrete gelen zammı biliyor musunuz? İlk 6 ay için 35 Lira. Şeylerle aklını bozmuşlar. Gündem değiştirme bunlar.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Türkiye’yi yönetecek kadroların olduğunu göstermeliyiz. Birbirimizle iş birliği içerisinde olmalıyız. İktidar mücadelemizi bizzat vatandaşa dokunarak yapmalıyız. Son anketlerde kamuoyuna yansıyan %50’ye %28 görülüyor, Ama karasızlar yansıtılmıyor.

Teskerenin çıkmasına engel olamadık ama Suriye ile savaşa engel olacağız. Çocuklarımızı bu anlamsız savaşa göndermeyeceğiz. Ataşehir, Aziz Babuşçu’nun içinde ukde kalmış. Sen çekil Başbakan gelsin.
Yakasında Cumhuriyet Halk Partisi rozeti taşıyan herkes bizim adayımız olabilir. Yeter ki kazanacak iddiası olsun. Bizim Cumhuriyet Halk Parti’li rakibimiz olmaz. Bizlerin rakibi Adalet ve Kalkınma Partisi.

Geceye THM sanatçısı Nil Gültekin’in türküleri ile devam edildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.