Hoşgeldiniz  

Ataşehirli 1400 Öğrenci Anıtkabir’i Ziyaret İçin Yola Çıktı

admin | 08 Kasım 2019 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Manşet, Üst Manşet A- A+

Vefatının 81. Yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Rotary Kulübü iş birliğiyle Ataşehirli 1400 öğrenci Anıtkabir’i ziyaret etmek amacıyla Ankara’ya gitti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Rotary Kulübü iş birliğiyle Ataşehirli 1400 öğrenci Anıtkabir’i ziyaret etmek amacıyla Ankara’ya gitti.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse ve Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Arif Kuşçu tarafından Küçükbakkalköy Kapalı Pazar alanından yolcu edilen Ataşehir’deki okullarda öğrenim gören 1400 öğrenci ve eşlik eden öğretmenler ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yıldönümünde Anıtkabir’de anarak bağlılık ve saygılarını gösterecek.

Ataşehirli 1400 öğrenciyi Anıtkabir’e gitmek üzere Küçükbakkalköy Kapalı Pazar alanından yolcu eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, “Ataşehir Rotary Kulübü ile organize ettiğimiz 10 Kasım Anma törenleri için 1400 öğrencimizi Ata’mızın huzuruna Anıtkabir’e uğurladık.” Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.