Hoşgeldiniz  

Ataşehir’in Sultanları Lige Yenilgisiz Devam Ediyor

admin | 19 Şubat 2018 | Manşet, Spor A- A+

Kadınlar 1.Ligi Fatih Vatan Spor ile deplasmanda Fatih Mimar Sinan Stadı’nda karşılaşan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı ligin 11.hafta maçını da galip tamamladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fatih Mimar Sinan Stadı’nda 18 Şubat 2018 Pazar günü Saat 12:30 Fatih Vatan Spor ile karşılaşan Ataşehir Belediye Spor Kadın Takımı deplasmanda oynanan 2. Yarının 2, ligin 11.hafta maçında Yağmur ve Sevgi’nin kaydettiği gollerle 2 – 0 galip tamamladı.

Ahmet Can(Hakem), Kudret Doğan(1. Yardımcı Hakem), Nadide Urlu(2. Yardımcı Hakem) hakem üçlüsünün yönettiği Fatih Vatan Spor ile Ataşehir Belediye Spor kadın futbol takımları arasındaki maçın Gözlemciliği Ender Erol tarafından yapıldı.

Bu skorla tamamlanan Kadın Futbol 1.Ligi 2.yarı 2., ligin 11.haftası sonunda puanını 34’e çıkaran Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı yenilgisizliğini sürdürdü. 11. Haftayı da namaglup unvanı ile tamamlayan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı bu sürede kalesinde hiç gol görmedi. Haftayı 37 averajla tamamlayan Ataşehir Belediye Spor’u Konak Belediye Spor ve Beşiktaş takip ediyor.

Ataşehir Belediye Spor 24 Şubat 2018 Cumartesi günü oynanacak ligin 12.hafta maçında rakibi Konak Belediye Spor’u evinde konuk edecek. Ataşehir Belediye Spor – rakibi Konak Belediye Spor arasında oynanacak ve derbi olarak nitelenebilecek maç ligin sıralamasında etkili olacak.

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı yöneticileri Fatih Mimar Sinan Stadı’ndaki deplasman maçında takımlarını yalnız bırakmadılar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.