Hoşgeldiniz  

Ataşehir’in Siyasileri Cenazede Buluştu

admin | 04 Ocak 2013 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Manşet, Özel Haber A- A+

Atasehir_cenazeAtaşehir’in siyasileri Ataşehir sakini ve Küçükbakkalköy’ün eski esnaflarından, Çankırı asıllı Ataşehirli Yusuf Aslanı’ın annesinin cenaze töreninde bir araya geldi.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehir siyasi parti ilçe başkanları ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ile Ataşehir Belediye Meclisi üyeleri; Ataşehir sakini ve Küçükbakkalköy’ün eski esnaflarından, Çankırılı Yusuf Aslanı’ın vefat eden annesinin cenaze töreninde birlikte saf tutular.

 

 

FOTO GALERİSİ

 

Aslen Çankırılı olan Ataşehirli, Küçükbakkalköy esnaflarından Yusuf Aslan’ın annesi Fatma Aslan vefat etti.

Küçükbakkalköy’ün eski esnaflarından Yusuf Aslan’ın annesi Fatma Aslan’ın cenaze törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Cevat Arzık, sivil toplum örgütü ve siyasi parti yöneticileri ile yakınları katıldı.

Vefat eden merhume Fatma ASLAN, Cuma günü öğle namazı sonrası, Küçükbakkalköy (Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Camii) Eski Köy Camii’nde kılınan cenaze namazını takiben Bakkalköy Mezarlığı’nda defnedildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.