Hoşgeldiniz  

Ataşehir’deki siyasi partilerde bayramlaşma

admin | 19 Ağustos 2012 | Ataşehir, Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

Ataşehir’deki siyasi partilerin Ramazan Bayramı bayramlaşma programı belli oldu. 1. gün Ak parti teşkilatı, 2. gün sabah 10.00’da CHP, 13:00’de ise MHP teşkilatı bayramlaşacak

Ataşehir’deki siyasi partilerde bayramlaşma

Recep Kenan/ataşehirweb.com

siyasi partilerin teşkilatlarından aldığımız bilgilere göre, siyasi partilerin Ataşehir ilçe teşkilatlarının bayramlaşma programı şöyle:

1. gün Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda saat 12.00’de yapılacak bayramlaşma törenine Başmüzakereci ve AB Bakanı Egemen Bağış’ın da katılması bekleniyor.

Ramazan Bayramı’nın 2. günü saat 10:00’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ataşehir ilçe Başkanlığı’nda teşkilatın bayramlaşma töreni yapılacak. Ataşehir CHP İlçe Teşkilatı’ında yapılacak bayramlaşma törenine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katılması bekleniyor.

Bayramın 2. günü saat 1
3:00’de milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda parti teşkilatının partililer ve Ataşehirliler ile bayramlaşması gerçekleşecek.

 

Bu vesile ile bizde Ataşehirlilerin ve tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı Ataşehirweb haber ve itvhaber adına kutluyoruz.
Editör

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.