Hoşgeldiniz  

Ataşehir’deki Çankırılılar Hareketlendi!

admin | 09 Kasım 2014 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

atasehir_cankiri_dernekAtaşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Kurucular Kurulu, kuruluş çalışmaları kapsamında kahvaltıda buluştu. Ataşehir’de Çankırılılar hareketlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Aralarında 30 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis adayları Selami Kaplan ve Erol tepebaşı ile Ataşehir’de merkezleri bulunan Çankırı dernekleri başkan ve yöneticilerin de aralarında olduğu Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Kurucular Kurulu kahvaltıda bir araya geldi.

Derneğin Küçükbakkalköy’deki merkezinde düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Çankırılılar, Ataşehir’de yetersiz olduğuna inandıkları dernek çalışmalarına yeni bir heyecan katmak üzere oluşturdukları Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği’nin kuruluş çalışmalarını tamamlayarak, faaliyete geçirmek üzere son düzenlemeleri yapıp, hazırlıkları gözden geçirdiler.

Kurucu başkan olarak Hakan Yılmaz’ın belirlendiği Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Kurucular Kurulu toplantısında dernek merkezinde yapılacak düzenlemeler ile derneğin çalışma alanları belirlendi. Toplantıda fikir alışverişinde bulunan kurucular Çankırı kültürünü yaşatma, İstanbullulara tanıtma ve Ataşehir’de yaşayan Çankırılıların dayanışmasını sağlamak amacı olarak belirledikleri dernek faaliyet kapsam ve ilkesini yaşama geçirme kararı alındı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.